reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ooo ja mam to samo 🙈 ciągle bym jadła coś nie zdrowego 😭 a waga rośnie 🤦

Mi strasznie przeszkadza zapach naczyń w zmywarce 🤣🤮 a odrzuciło nie od kawy która piłam zawsze 2x dziennie rozpuszczalną z mlekiem 🙈
U mnie tak samo jest. Waga w górę poszła znacznie 😞 . Aż zaczęłam się już martwić i teraz staram się bardziej ograniczać jedzenie. Na szczęście nie mam już aż takiego apetytu. I brzuch mam już mocno zaokrąglony... A kawa - zapach jeszcze jest do zniesienia, ale wypicie to już ciężko 😨

Ja właśnie czkema w poczekalni na wizytę. Mam nadzieję, że zobaczę ❤️ chociaż po przjesciach mam jakieś dziwne odczucie że nic z tego bo mi objawy zanikły...
Trzymam kciuki za ❤. Ja też po stracie. Z tymi objawami ja już też wariuje. Dzisiaj w nocy się obudziłam do toalety i zaczęłam panikować bo ból piersi ustał, jestem 10 tc, wizyta dopiero w czwartek i już nastawiam się na najgorsze. Mnie od niczego nie odrzucilo, może troszkę od kawy ale wcześniej nie piłam jakoś dużo. Jedna co parę dni, teraz w ogóle, a tak to mdłości są niewielkie i czasami przed a czasem po jedzeniu. Ogólnie to rano czuje się najlepiej a potem już energia spada i jestem senna

A czy powiedzialyscie już rodzinie o ciąży? Ciezko mi nadrobić 300 stron, więc przepraszam jeśli powtarzam temat 😉 ja bym chciała powiedzieć w wigilię, a z drugiej strony bym chciała poczekac do prenatalnych... Ale mam dopiero 13 stycznia 🙈

Dziewczyny chyba nie mam cukrzycy 🙈🎉🎉 załączam zdjęcie wyniku (mam za niski na czczo jak myslicie, wpisze się to mimo wszystko w brak cukrzycy?) i wyniku z cytomegalii - potwierdzi mi ktoś czy to znaczy że już ją przeszłam kiedyś i jest nieaktywna?

Załączniki

• Screenshot_2022-12-12-19-10-16-66_2b00637fb5ae19be7de422e642f85679.jpg
    Screenshot_2022-12-12-19-10-16-66_2b00637fb5ae19be7de422e642f85679.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 64
  • Screenshot_2022-12-12-19-09-48-21_2b00637fb5ae19be7de422e642f85679.jpg
    Screenshot_2022-12-12-19-09-48-21_2b00637fb5ae19be7de422e642f85679.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 60
A czy powiedzialyscie już rodzinie o ciąży? Ciezko mi nadrobić 300 stron, więc przepraszam jeśli powtarzam temat 😉 ja bym chciała powiedzieć w wigilię, a z drugiej strony bym chciała poczekac do prenatalnych... Ale mam dopiero 13 stycznia 🙈
Ja podobny dylemat, 11 prenatalne też chciałam czekać... Ale mam wizytę 22.12 i jak będzie ok to chyba w święta powiemy rodzinie od strony męża (moi rodzice już wiedzą) bo za długo już jak na mnie odmawiam kieliszka wina i chyba i tak wszyscy się domyślają 😂😂plus zaczyna być widać 🙃

Tak teściowa już wie bo martwiła się że zostałam zwolniona bo siedzę w domu i mąż powiedział.

reklama
Ja dopiero w sobotę powiedziałam przyjaciółce a rodzicom i córce planuje powiedzieć w święta jeśli 21go na wizycie okaże się wszystko ok...
Dziewczyny chyba nie mam cukrzycy 🙈🎉🎉 załączam zdjęcie wyniku (mam za niski na czczo jak myslicie, wpisze się to mimo wszystko w brak cukrzycy?) i wyniku z cytomegalii - potwierdzi mi ktoś czy to znaczy że już ją przeszłam kiedyś i jest nieaktywna?
Z tego co mi tłumaczyła dr na Toxo to taki wynik oznacza że choroba przebyta kiedyś

Do góry