aneta85aneta
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swietna wiadomość <3Jesti wszystko rozwija się prawidłowo
wg. om 7w6d wg. usg 7w4d. Termin porodu na 28 lipca. Karta ciąży założona, skierowanie na badania prenatalne wypisane. Przesyłam foto mojego Mini Bobasa
Mój zanik objawów niczego złego nie zwiastował![]()
U mnie wiedza już prawie wszyscy poza praca i pasierbemA czy powiedzialyscie już rodzinie o ciąży? Ciezko mi nadrobić 300 stron, więc przepraszam jeśli powtarzam tematja bym chciała powiedzieć w wigilię, a z drugiej strony bym chciała poczekac do prenatalnych... Ale mam dopiero 13 stycznia
![]()
Zazdroszczę - wynik oznacza, ze przeszłaś już cytomegalie :-)Dziewczyny chyba nie mam cukrzycyzałączam zdjęcie wyniku (mam za niski na czczo jak myslicie, wpisze się to mimo wszystko w brak cukrzycy?) i wyniku z cytomegalii - potwierdzi mi ktoś czy to znaczy że już ją przeszłam kiedyś i jest nieaktywna?
Śliczny BobasJesti wszystko rozwija się prawidłowo
wg. om 7w6d wg. usg 7w4d. Termin porodu na 28 lipca. Karta ciąży założona, skierowanie na badania prenatalne wypisane. Przesyłam foto mojego Mini Bobasa
Świetna wiadomośćJesti wszystko rozwija się prawidłowo
Trzymam kciuki!U mnie wiedza już prawie wszyscy poza praca i pasierbem
Zazdroszczę - wynik oznacza, ze przeszłaś już cytomegalie :-)
Śliczny BobasGratuluje
Ja jutro wizytuje![]()
Cudowne wieści i podobny mamy termin. Bardzo się cieszę że bobo dobrze się rozwijaJesti wszystko rozwija się prawidłowo
Super wieściJesti wszystko rozwija się prawidłowo
Kochana pamiętaj że czasem dobrze się wygadaćDziewczyny ja jestem ale nie odzywam się bo mam strasznie ciężki okres, same czarne scenariusze, tym razem związane z przyjmowaniem estrofemu w ciąży. Także nie odzywam się żeby was nie zalewać negatywnością. Ale wrócę!
DziękujęU mnie wiedza już prawie wszyscy poza praca i pasierbem
Zazdroszczę - wynik oznacza, ze przeszłaś już cytomegalie :-)
Śliczny BobasGratuluje
Ja jutro wizytuje![]()
Ja mówię już powoli znajomym i rodzinie, jesli ktoś pyta co u mnieA czy powiedzialyscie już rodzinie o ciąży? Ciezko mi nadrobić 300 stron, więc przepraszam jeśli powtarzam tematja bym chciała powiedzieć w wigilię, a z drugiej strony bym chciała poczekac do prenatalnych... Ale mam dopiero 13 stycznia
![]()