Coffe18
Fanka BB :)
Ja faktycznie neoparin i duphaston miałam brać zawsze od pozytywnego testu. Myślę że nie zaszkodzi wdrożyć wcześniej. To twoja stała lekarka prowadząca? Jaką masz aktualnie betę?
Dziewczyny a uprawiacie seks? My po transferze się wstrzymujemy, ale zdarzyło mi się kilka razu "podziałać ręką" na męża. Trochę mi potem łechtaczka pulsuje (wiadomo że trochę się rozbudzam), ale nie doprowadzam do orgazmu. Czy dobrze myślę że to mnie chroni przed skurczami macicy?
My póki co od seksu się wstrzymujemy
Jakoś musimy wytrzymac
Zdarzyło mi sie 2 razy śnić grube erotyczne sny i No obudziłam sie z uczuciem podniecenia na dole i podczas tej drugiej sytuacji jak wstałam rano miałam śluz podbarwiony na brudny róż - jednorazowa sytuacja oczywiście skontrolowana przez lekarkę .
Znam tez sporo dziewczyn które współżyją w 1 trymestrze i wszystko dobrze choć u niektórych potem występowały jednorazowe plamienia ale jak to lekarz stwierdził - macica jest mocno ukrwiona , niewiele trzeba żeby doszło do urazu .
Najlepiej jednak skonsultować swoją sytuacje . Jeśli on nie widzi przeciwskazań do uprawiania seksu to nie widze problemu - choć ja osobiście jestem teraz mega mega ostrożna i powściągliwa