przyszła mama 2023
Zaciekawiona BB
Część. Czy są tu mamy z toksoplazmozą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ten syrop to może Lactuloza?Dzień dobry dziewczyny w nowym tygodniu trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na fotorelację
Ja właśnie czekam w kolejce do dentysty m nadzieję że mi ulży bo pół nocy nie spałam
Co do przeziębienia to na pewno na gardło można Tantum Verde...
Laurka może tak być że to przez stolec... Pisałam już że mi tak uciska na lewy jajnik że aż pachwina kłuje mi pomaga syrop który zaleciła Pani dr bo jak dwa dni go odstawiłam to ból znów wrócił
Myślałam dzisiaj o Tobie na pewno będzie wszystko pięknie na którą masz wizytę?Ja mam dziś i już się od kilku dni stresuje
Tak bardzo bym chciała usłyszeć dziś że wszystko jest dobrze . Chciała bym przestać się stresować
@Salamatka jak twoje dolegliwości wróciły czy nadal nie ??? Piersi już bolą ??? Mnie w ciągu dnia tylko praktycznie przy dotyku a w nocy ciągle
Boje się jak nie wiem proszę i trzymanie kciuków
15:30 zwariuje do tego czasuMyślałam dzisiaj o Tobie na pewno będzie wszystko pięknie na którą masz wizytę?
Mnie właśnie dzisiaj w nocy nie bolały, rano jak wstałam mogłam je praktycznie ścisnąć i dopiero przy mocniejszym dotyku poczułam teraz są bardziej wrażliwe przy dotyku, ale też bez przesady. Zaczynam się zastanawiać czy to nie jest zależne od progesteronu. Biorę teraz Lutinus co 12 h rano i wieczorem i może świeżo po bolą, a im dalej od dawki tym mniej bolą
Boję się trochę co to będzie, byle do środy!
Bierzesz już leki na tarczycę, tak? Wcześniej jako miałaś wynik?Czesc dziewczyny ! Ja wizytuje jutro , na szczęście dzis mam endokrynologa , bo robilam dzis badania i tsh caly czas za wysokie 4.2 ( jestem przerazona ...a od 6 tygodni biore leki ...oczywiscie badania ma czczo i jak wracalam autem zaczelam wymiotowac ja troche odzylan ale nadal to nie to samo jutro mam wizyte i juz sie troszke stresuje..
Napisz najlepiej e którymś z tematów dedykowanych toksoplazmozie. W mamach z poszczególnych miesięcy może być ciężko kogoś akurat znaleźć. Jesteś pewna że to świeże zakażenie? Podasz wyniki?Część. Czy są tu mamy z toksoplazmozą?
Tak biorę letrox 50 , 24 pazdziernika bylam u endo po raz pierwszy w zyciu z wynikiem tsh 4.8, po 6 tyg mialam powtorzyc wyniki i wlasnie dzis je robilam i wynik 4.2 , troszke spadlo alr mimo wszytsko dużo za wysoki wynikBierzesz już leki na tarczycę, tak? Wcześniej jako miałaś wynik?