reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Współczuję przeżyć 😔 i tak bardzo rozumiem.. Ja też chciałam rodzeństwa dla mojego jedynka ale po przejściach powiedziałam sobie,że nigdy więcej... Nie planowałam tej ciąży, nie analizowałam, nie "staraliśmy się". Pomyślałam,że jak znajdę w ciążę,to nie z rozsądku 🫣 Bo głowa wciąż mówi,że to nie może się udać i po co Ci to.. Znów tyle stresu... Dziś zaliczyłam już atak paniki. Nie wiem jak sobie radzić z tym zalewającym lękiem o to będzie? Macie jakieś sposoby? Medytacja? Oddanie się pracy? Rozważacie terapię w ciąży? Ja już zastanawiam się nad opcjami,żeby to jakoś przetrwać. 🙄
Kochana, na to nie ma rady :( ja staram się medytować, robię sobie ćwiczenia na oddech. Oglądam seriale, byle nie myśleć. Ale taka już nasza natura - obawa po stracie nigdy nie mija chyba... A najgorsze pierwsze 3 miesiące. Ale musimy to przetrwać i myśleć o tym, że denerwując się tylko szkodzimy naszemu dzidziusiowi. Będzie dobrze!

reklama
Hej kobitki.
Ja postanowilam dzisiaj zrobic bete ...ostatnia mialam w niedziele...staram sie myśleć ze mnir to uspokoi 😏

Współczuję przeżyć 😔 i tak bardzo rozumiem.. Ja też chciałam rodzeństwa dla mojego jedynka ale po przejściach powiedziałam sobie,że nigdy więcej... Nie planowałam tej ciąży, nie analizowałam, nie "staraliśmy się". Pomyślałam,że jak znajdę w ciążę,to nie z rozsądku 🫣 Bo głowa wciąż mówi,że to nie może się udać i po co Ci to.. Znów tyle stresu... Dziś zaliczyłam już atak paniki. Nie wiem jak sobie radzić z tym zalewającym lękiem o to będzie? Macie jakieś sposoby? Medytacja? Oddanie się pracy? Rozważacie terapię w ciąży? Ja już zastanawiam się nad opcjami,żeby to jakoś przetrwać. 🙄
Ja podobnie

Bierzecie juz jakies witaminy do kobiet w ciazy ?
Właśnie sie zastanawiam co powinnam brac , zamierzam porozmawiac o tym ze swoim ginekologiem

Kwas foliowy lykam juz od jakiegoś czasu , do tego witamine D.

Bierzecie juz jakies witaminy do kobiet w ciazy ?
Właśnie sie zastanawiam co powinnam brac , zamierzam porozmawiac o tym ze swoim ginekologiem

Kwas foliowy lykam juz od jakiegoś czasu , do tego witamine D.
Ja biorę Pueria Uno, poleciła mi te witaminy moja ginekolog. Brałam je już podczas starań i teraz kontynuuję.

reklama
Do góry