Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówisz o partnerze czy jeszcze o innych osobach? Najważniejsze jest co Ty myślisz i jak Ty się czujesz nie daj się negatywnym emocjom otoczenia!Powiem wam ze to moja druga ciąża po 13 latach zaraz mam 40 lat i jakoś bez entuzjazmu przyjęto wieści o ciąży
Mówisz o partnerze czy jeszcze o innych osobach? Najważniejsze jest co Ty myślisz i jak Ty się czujesz nie daj się negatywnym emocjom otoczenia!L
Ja mam rodziców tez starszych mama miała 38 lat jak mnie rodziła . I są super rodzicami, mam 27 lat i nie zamieniłabym ich nie wiem skąd te reakcje za pewne ze za późno . Zapewniam ze nieUsieszyła się koleżanka z pracy aż wzruszyła a reszta to chyba uważa ze to brak rozsądku czy cos….
Kochana ja mam 35 lat a mój facet 45 i tez ktoś mógłby coś myśleć, a ważne jest to co się samemu czuje i chce!!Usieszyła się koleżanka z pracy aż wzruszyła a reszta to chyba uważa ze to brak rozsądku czy cos….
My od zawsze z mężem wolimy spędzać ten dzień tylko w swoim domku czasem ktoś nas odwiedzał ale jakoś nie na rękę mi to byloDomek ale my nie jesteśmy imprezowi, szczegolnie w sylwestra. Nie wiem czy ktoś też tak ma ale ja od 2020 boję się co przyniesie kolejny rok.
Ja juz w wakacje, mialam zaklepane ze znajomymi domki w górach... Teraz nie wiem jak to wytrzymamSylwester w domku? Czy idziecie na bal dziewczyny?