reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Powiem wam ze to moja druga ciąża po 13 latach zaraz mam 40 lat i jakoś bez entuzjazmu przyjęto wieści o ciąży

reklama
Usieszyła się koleżanka z pracy aż wzruszyła a reszta to chyba uważa ze to brak rozsądku czy cos….
Ja mam rodziców tez starszych :) mama miała 38 lat jak mnie rodziła . I są super rodzicami, mam 27 lat i nie zamieniłabym ich :) nie wiem skąd te reakcje za pewne ze za późno . Zapewniam ze nie :)

Domek ale my nie jesteśmy imprezowi, szczegolnie w sylwestra. Nie wiem czy ktoś też tak ma ale ja od 2020 boję się co przyniesie kolejny rok.
My od zawsze z mężem wolimy spędzać ten dzień tylko w swoim domku 🤷 czasem ktoś nas odwiedzał ale jakoś nie na rękę mi to bylo 🙈
Matko nim zrobiłam test to pierogi ruskie pochłaniam w hurtowej ilości 😱 nawet przyjaciółka mi swojskie robiła

reklama
Ja nadal trzymam wszystko w tajemnicy ale po następnej wizycie planuje zabrać przyjaciółkę na wypad i jej powiedzieć a rodzinie w święta jak wszystko będzie dobrze ❤️

Do góry