reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja już po pierwszej wizycie. Wszystko ok😁 widziałam pulsujące serduszko❤️❤️❤️
Obecnie 6+6 (tak samo z OM i z USG wyszło).
Termin mi wyliczyła na 20 lipca. Nast wizyta za 2 tygodnie.

Pytanie do Dziewczyn z cukrzycą ciążową w drugiej ciaży - kiedy Wam zlecili krzywą? Diabetolog każe mi robić od razu a gin mówi że bezpieczniej po 10-11 tygodniu🤔 Planuję posłuchać gin ale diabetolog pewnie nie będzie zadowolona.

reklama
Sylwester w domku? Czy idziecie na bal dziewczyny?
Ja się właśnie zastanawiam.. Z jednej strony bym chciała, bo w przyszłym roku będę siedziała w domu, jak dobrze pójdzie 🙆‍♀️ Ale na razie czuję się okropnie i ostatnie o czym myślę, to wieczorne wyjścia - i nie wiem, czy za miesiąc mi przejdzie 😂😂

Ja się właśnie zastanawiam.. Z jednej strony bym chciała, bo w przyszłym roku będę siedziała w domu, jak dobrze pójdzie 🙆‍♀️ Ale na razie czuję się okropnie i ostatnie o czym myślę, to wieczorne wyjścia - i nie wiem, czy za miesiąc mi przejdzie 😂😂
Mam to samo ale czas rezerwacji i chyba domek wole

Ja to teraz kompletnie nie mam ochoty na żadne wyjścia towarzyskie. Jestem już kilka kilogramów większa (ok. 3) i mam wielki brzuch. Jest na tyle wcześnie, że jeszcze się nikomu nic nie mówi, a ja i tak myślę, że nie ma opcji, żeby tego nie było widać, także każdy wie, a ja robię tylko z siebie głupka.
Do Sylwestra jednak jeszcze dużo czasu i może jeszcze się zmienią się przemyślenia. I samopoczucie. Są dni, że jestem ciągle zmęczona, a są dni, że naprawdę mogę spokojnie posiedzieć i coś zrobić.
Ogólnie to jestem na 9+4, a mam już brzuch tak duży, że spodnie na gumeczki już nie dawały rady i musiałam kupić jakieś gacie ciążowe... 🙁 Czy któraś z Was też tam ma?

reklama
Ja to teraz kompletnie nie mam ochoty na żadne wyjścia towarzyskie. Jestem już kilka kilogramów większa (ok. 3) i mam wielki brzuch. Jest na tyle wcześnie, że jeszcze się nikomu nic nie mówi, a ja i tak myślę, że nie ma opcji, żeby tego nie było widać, także każdy wie, a ja robię tylko z siebie głupka.
Do Sylwestra jednak jeszcze dużo czasu i może jeszcze się zmienią się przemyślenia. I samopoczucie. Są dni, że jestem ciągle zmęczona, a są dni, że naprawdę mogę spokojnie posiedzieć i coś zrobić.
Ogólnie to jestem na 9+4, a mam już brzuch tak duży, że spodnie na gumeczki już nie dawały rady i musiałam kupić jakieś gacie ciążowe... 🙁 Czy któraś z Was też tam ma?
U mnie już każdy wie

Do góry