reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Ból piersi ( ale w pierwszej ciąży też mnie szybko bolały ) zgaga , przy niej zawsze mi niedobrze... I odwiedzanie toalety częściej niż ustawa przewidujeMacie już jakiś objawy ? Ja tradycyjnie bezsenność. I jest mi niedobrze ale tylko w nocy
Ewi12
ja więcej śpię, częściej korzystam z toalety ale tez zaczęły mnie męczyć zaparcia od paru dni.Macie już jakiś objawy ? Ja tradycyjnie bezsenność. I jest mi niedobrze ale tylko w nocy
Jestem jeszcze przed wizyta u lek, a mam słaby progesteron wiec tez latam ciagle spr czy nie mam plamień :/
Pszczolka38
Też mam 39 lat na karkuMoja córka 13 lat i urodzona 13 i teraz ten sam termin tylko ze ja mam 39 lat…
22mm.Nooo pewnie ze tak ! To i tak super ze zarodek już tak szybko masz
Ja byłam w 5+0 na usg i tylko pęcherzyk był . Jaką masz wielkość pęcherzyka ?
Codziennie budzie się o 4-5 i nie mogę spać. Często też budzi mnie głód tkliwe sutki i czasami mi nie dobrze. Ale nie jest najgorzej...Macie już jakiś objawy ? Ja tradycyjnie bezsenność. I jest mi niedobrze ale tylko w nocy
Coffe18
I w takim maleńkim pęcherzyku już zarodek ? Kurczę u mnie nawet pęcherzyka żółciowego nie było a miałam 0.28 a wyczytałam ze ten najwczesniej pojawia się jak pęcherzyk ma ok 0,8 - 1cm a Ty już zarodek masz w 5+022mm.
W szoku jestem …
No nic najważniejsze ze wszystko dobrze się rozwija ale mega mnie to fascynuje
Coffe18
Ja już od tygodnia mecze się Mdłościami i cokolwiek nie zrobię to zaraz zadyszkaMacie już jakiś objawy ? Ja tradycyjnie bezsenność. I jest mi niedobrze ale tylko w nocy
Przepraszam 4.23cmI w takim maleńkim pęcherzyku już zarodek ? Kurczę u mnie nawet pęcherzyka żółciowego nie było a miałam 0.28 a wyczytałam ze ten najwczesniej pojawia się jak pęcherzyk ma ok 0,8 - 1cm a Ty już zarodek masz w 5+0
W szoku jestem …
No nic najważniejsze ze wszystko dobrze się rozwija ale mega mnie to fascynuje
Załączniki
reklama
Nie jestem najlepsza w odczytywaniu tych wymiarówPrzepraszam 4.23cm