reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Macie już jakiś objawy ? Ja tradycyjnie bezsenność. I jest mi niedobrze ale tylko w nocy 🙃
ja więcej śpię, częściej korzystam z toalety ale tez zaczęły mnie męczyć zaparcia od paru dni.

Jestem jeszcze przed wizyta u lek, a mam słaby progesteron wiec tez latam ciagle spr czy nie mam plamień :/

I w takim maleńkim pęcherzyku już zarodek ? Kurczę u mnie nawet pęcherzyka żółciowego nie było a miałam 0.28 a wyczytałam ze ten najwczesniej pojawia się jak pęcherzyk ma ok 0,8 - 1cm a Ty już zarodek masz w 5+0 🤔
W szoku jestem …
No nic najważniejsze ze wszystko dobrze się rozwija ale mega mnie to fascynuje ☺️

I w takim maleńkim pęcherzyku już zarodek ? Kurczę u mnie nawet pęcherzyka żółciowego nie było a miałam 0.28 a wyczytałam ze ten najwczesniej pojawia się jak pęcherzyk ma ok 0,8 - 1cm a Ty już zarodek masz w 5+0 🤔
W szoku jestem …
No nic najważniejsze ze wszystko dobrze się rozwija ale mega mnie to fascynuje ☺️
Przepraszam 4.23cm :D

Załączniki

• 1667886295319..jpg
    1667886295319..jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry