Mam wyniki i jestem w szoku hemog.12,28super się podniosła z 7 przez 3 tygodnie picia żelazaJesteś szalona trzymam kciuki za wyniki
reklama
słoneczko91
Zaangażowana w BB
A czy to żelazo które piłaś jest na receptę? Moja ostatnia to 10 mam powtórzyć w poniedziałek badania, ale wątpię że jest lepiej. A u Ciebie super się podniosło aż jestem w szoku że w tak krótkim czasie masz taką poprawęMam wyniki i jestem w szoku hemog.12,28super się podniosła z 7 przez 3 tygodnie picia żelaza
Ja tez raz na piechotę targałam siatki z zakupami przez pół miasta... narobiłam zakupów jak nienormalna, bo zapomniałam, że jestem na piechotę a nie autem Pod koniec drogi już się sama bałam, że przegięłam z dźwiganiem. Jeszcze mama mnie zobaczyła to dodatkowo dostałam opierdzielDziękujęJa już po pobraniu i tak się boje wyniku.Oczywiscie po pobraniu poszłam do sklepu po drodze a to kawał drogi do domu na pieszo.Nakupilam jak zawsze więcej to u mnie norma ledwo co doszłam do domu .
Pięknie Ci się podniosła hemoglobina
Tak na recepte.Super się podniosła .AOchydnw te żelazo jak krew ale ważne że zadziałało.Ciekawe czy Dale będę musiała pić .A czy to żelazo które piłaś jest na receptę? Moja ostatnia to 10 mam powtórzyć w poniedziałek badania, ale wątpię że jest lepiej. A u Ciebie super się podniosło aż jestem w szoku że w tak krótkim czasie masz taką poprawę
My kobietki tak mamy zawsze coś trzeba i wszystko potrzebne i to codziennie to samo jakby sklepy były zamknięte przez tydzieńJa tez raz na piechotę targałam siatki z zakupami przez pół miasta... narobiłam zakupów jak nienormalna, bo zapomniałam, że jestem na piechotę a nie autem Pod koniec drogi już się sama bałam, że przegięłam z dźwiganiem. Jeszcze mama mnie zobaczyła to dodatkowo dostałam opierdziel
Pięknie Ci się podniosła hemoglobina
U mnie dziś nadal bez słońca ale chociaż nie pada, to jak syn wróci że szkoły to pójdziemy na kaloszowy spacer. Trzymam kciuki za wizytę a mija mała rozpycha się na maksa w brzuchu, chyba testuje ile może mija skira wytrzymaćHej dziewczynki jak samopoczucie?
U mnie dzisiaj cieplutko odrazu lepiej jak świeci słoneczko Dzisiaj popołudniu ide do gina to dam znać jak moja malutka się ma Miłego dzionka
U mnie dziś trochę spadek energii, ale to może ze względu na pogodę. Zastanawiam się, czy w każdej ciąży bada się antygen HBs? Ta wartość się zmienia w ciągu życia? Wystarczy wynik z poprzedniej ciąży, czy to jest taka rzecz, jak np HCV i HIV, które powinno się sprawdzać w każdej ciąży?
Trzeba powtarzać niestety za każdym razemU mnie dziś trochę spadek energii, ale to może ze względu na pogodę. Zastanawiam się, czy w każdej ciąży bada się antygen HBs? Ta wartość się zmienia w ciągu życia? Wystarczy wynik z poprzedniej ciąży, czy to jest taka rzecz, jak np HCV i HIV, które powinno się sprawdzać w każdej ciąży?
reklama
Hej ja już po wizycie wszystko dobrze nie muszę już brać żelaza gin powiedział że witaminy wystarcza .Malutka waży 1950 a jestem 31+1 więc klocuszrk rośnie.I jeszcze dobra wiadomość że mogę mieć już cesarkę w 38+ nie jak kiedyś 39 +.Przytyłam 800gramtyle co malutka .Następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie.