reklama
Martitta88
Fanka BB :)
Ok, jutro postaram się pstryknąć, dziękiWiesz co, my robiliśmy 4 tyg od momentu podcięcia, jest zgrubiałe to wędzidełko ale nie ma zrostów, rozszerzanie diety idzie super,wiec jestem przekonana że wszystko jest ok. Taaak, tez jestem tego zdania ze idziemy z Mikelem podobnie jak byś dała radę zrobić fotkę Mikelowego wędzidełka to podeślij na fb zobaczymy jak to wygląda
Dzisiaj też mieliśmy druga dawkę na.meningokoki, także w ogóle humor Kostka dziś do bani
Tez mam obawy co do posiadania dwóch Maluszków, ale wierze ze damy radę, patrze na siostrę męża i podnosi mnie to na duchu, ze się da nawet jak jest ciężko to można być szczęśliwym Ona ma dzieciaki rok po roku, córka jest pol roku młodsza od Kostka.
Tez mam nadzieje ze okres niebawem przybedzie, w piątek mam wizytę u lekarza, będziemy robić badania przed ciążą
Ciekawa jestem właśnie jak to ogarnąć z dwójką bo ja Młodego też często przenoszę do naszego łóżka. No i potem z taką dwójką to co, jedno na jednym cycu a drugie na drugim i tak spać? Ciężko mi jest to sobie wyobrazić.Marcel przeważnie śpi z nami może z 2 godziny pośpi w łóżeczku A później hops do nas. Zaraz zacznę 7 tydzień to początek dopiero termin na 2.12 . Ja choć nadal karmię piersią pierwszy okres dostałam w styczniu . Też mieliśmy w planach starania jak.mlody skończy rok A tu bahh niespodzianka
Tak, to raczej normalne z tego co mi się wydaje.A czy wasze dzieciaczki przy ząbkowaniu miały katarek? Bo moj wlasnie od wczoraj ma taki wodnistym
Maria_0701
Hahaha, zdjęcie było zrobione chyba z 10 podejścia i trzeba było widzieć, co myśmy tylko nie robili by zatrzymać uwagę na chwile i żeby nie obracał się i nie zjadał tło do zdjęć i tata tańczył, i ja z dzwonkiem skakałam ale udało się złapaćA my dalej bez ani jednego ząbka. Różnie się budzi w nocy. Czasem 2-3 razy a czasem co godzinę. Ostatnio obudziła się o 12 i miała imprezkę do 3. Na szczęście po bojach i już nie przytomna udało mi się uśpić.
@Maria_0701 zazdroszczę zdjęcia, u nas już nie da się zrobić na leżąco
Zero współpracy było
Maria_0701
Albo po prostu zrobić jakieś ogromne „legowisko” bo zwykłego łóżka 180*200 za małoNo tak właśnie sobie myślałam jak to nasze spanie będzie wyglądało i chyba muszę pomyśleć nad większym łóżkiem
niunia2324
Martitta88
Ale już duży! Gratulacje i brawo dla Kostka!!! A kiedy usiadł?
Mikel już od 3 tygodni buja się na czworaka ale ruszyć nie może. I ostatnio zaczyna się odbijać od stóp także nie wiem czy w ogóle będzie raczkował czy od razu stanie
Mikel już od 3 tygodni buja się na czworaka ale ruszyć nie może. I ostatnio zaczyna się odbijać od stóp także nie wiem czy w ogóle będzie raczkował czy od razu stanie
niunia2324
DziękujemyAle już duży! Gratulacje i brawo dla Kostka!!! A kiedy usiadł?
Samodzielnie usiadł w święta wielkanocne
Kostek bardzo długo się bujał na czworakach, już się obawiałam że nigdy nie ruszy a jak się nauczył siadać sam, to nic innego by nie robił tak mu się spodobało
Martitta88
Cudownie!
reklama
Maria_0701
Słodziak Kostek! Brawo dla niegoNo i bach, 10 miesięcy zleciało...
Mamy już pierwsze raczki za sobą, jakże się cieszę
Pozdrawiamy w tą jesienną aurę
Jak ten czas zleciał!