Ja po poprzedniej ciaży obcielam wlosy i to pomoglo teraz jeszcze nie ma tego, ale te dlugie wlosy tak mnie denerwuja, ze coraz bardziej mam ochote je ciachnąć
ja mam trochę wyżej ramion krócej już nie obetne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po poprzedniej ciaży obcielam wlosy i to pomoglo teraz jeszcze nie ma tego, ale te dlugie wlosy tak mnie denerwuja, ze coraz bardziej mam ochote je ciachnąć
U nas to samo ostatnio wszystko wkłada do buzi i zdecydowanie częściej zaczął to robić, a jak wkłada palce, to mi się wydaje, że robi masaż dziąsełHeyy dziewczyny jak tam wasze szkraby bo mój chyba zaczyna miec problemy z dziąsełkami ślini się na potęgę wszystko do buzi wklada a tu 3 miesiące za nami hmm czy to nie za wcześnie na ząbki starszy ząbkowanie zacząl w 7-8 miesiącu
Ile tygodni macie?My mamy na pewno problemy brzuszkowe co drugie karmienie po chwili ryk okrutny i uspokaja sie po kupie. Nie mam pojecia dlaczego. Nabial odstawilam. Macie jakies pomysly? Bo az sie nocy boje
u nas pomagało odbijanie, jak połknąęła jakis bąbel to jej przeszkadzał i nie chciała dalej jeść i masaże brzuszka teżMy mamy na pewno problemy brzuszkowe co drugie karmienie po chwili ryk okrutny i uspokaja sie po kupie. Nie mam pojecia dlaczego. Nabial odstawilam. Macie jakies pomysly? Bo az sie nocy boje