Martitta88
Fanka BB :)
Młody właśnie walnął wielką kupaję hahaha często się nie załatwia ale ja już, to oszczędny nie jest a matka i ojciec szczęśliwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, super wiesci. Byle tak dalej!Tak tak wczoraj ważył 4,11 kg, czyli średnio przybierał po 45 gr dziennie od ostatniej wizyty, nawet więcej niż powinien, ale jak to lekarz i pielęgniarka powiedzieli swoimi słowami, od przybytku głowa nie boli już odstawiłam laktator póki co i jadę tylko na piersi. Mleka modyfikowanego nie używałam w ogóle. Mam nadzieję że już będzie ok jedyne co to od dobrych kilku dni Mikel nie robi kupek, ale nie skarży się ani nic a zapomnieliśmy o tym powiedzieć pediatrze. Powiemy 24 sierpnia na wizycie chociaż mam nadzieję że do tego czasu sytuacja się trochę zmieni.
A jak tam @Hania będzie mamą Twoje nawały?
Czasami kupy moze tydzien nie byc. To oznacza ze pokarm w 100 procentach sie przyswaja i dlatego nie ma 2ki. Polizna mowila ze to normalneMłody właśnie walnął wielką kupaję hahaha często się nie załatwia ale ja już, to oszczędny nie jest a matka i ojciec szczęśliwi
Na pewno będzie coraz lepiej i wszystko się w końcu unormuje. Mój mały ssak mi całymi dniami na piersiach siedzi, sama nie wiem skąd mam tyle mleka ale nawałów już póki co brak.O, super wiesci. Byle tak dalej!
Nawały jeszcze mi się zdarzają a to przez to ze mloda wyciaga ze mnie wszystko na wieczór a nad ranem boom! Najpierw musze odciagnac troche i bach do jednego cyca mala i jednocześnie laktatorem troche z drugiego bo mi leci. Odpukać chyba zaleczylam prawa piers. W drugiej jeszcze dwa niedrożne kanaliki. Robie sobie masaże takim urządzeniem wibrujacym z zeptera (nie mylić z wibratorem)
I chyba pomogło.
Byc moze nawal dostalam wczoraj bo nie moglam sie opanować, maż kupił Żywiec biale zero i wypiłam pol szklaneczki a jak wiadomo słod wzmaga laktacje. Także pamiętajcie gdyby były gorsze dni
Najpiękniejsze imię świataNatalka
oooo serio? dobrze wiedzieć a ktoś tu tez pisał o karmi> to chodzi o to piwo słodkie?O, super wiesci. Byle tak dalej!
Nawały jeszcze mi się zdarzają a to przez to ze mloda wyciaga ze mnie wszystko na wieczór a nad ranem boom! Najpierw musze odciagnac troche i bach do jednego cyca mala i jednocześnie laktatorem troche z drugiego bo mi leci. Odpukać chyba zaleczylam prawa piers. W drugiej jeszcze dwa niedrożne kanaliki. Robie sobie masaże takim urządzeniem wibrujacym z zeptera (nie mylić z wibratorem)
I chyba pomogło.
Byc moze nawal dostalam wczoraj bo nie moglam sie opanować, maż kupił Żywiec biale zero i wypiłam pol szklaneczki a jak wiadomo słod wzmaga laktacje. Także pamiętajcie gdyby były gorsze dni
U nas od wczoraj zastój, pierwszy raz tak ma. I niestety ma mega bolące gazy, biedactwo się tak męczy, że znowu i ja ryczę razem z nim.Młody właśnie walnął wielką kupaję hahaha często się nie załatwia ale ja już, to oszczędny nie jest a matka i ojciec szczęśliwi
Ważne że odkryliście coś co chociaż trochę mu pomaga. Na pewno niedługo przejdzie a karmisz tylko swoim mlekiem teraz czy mm też?U nas od wczoraj zastój, pierwszy raz tak ma. I niestety ma mega bolące gazy, biedactwo się tak męczy, że znowu i ja ryczę razem z nim.
Ciotka przywiozła sab simplex, daliśmy termofor na brzuszek i lepiej, ale znowu się martwię o niego
Zostaliśmy przy małej butelce mm na nocWażne że odkryliście coś co chociaż trochę mu pomaga. Na pewno niedługo przejdzie a karmisz tylko swoim mlekiem teraz czy mm też?
Nie, nie chodzi o te słodkie, tylko te które mają słod. Te o smaku piwa lub karmioooo serio? dobrze wiedzieć a ktoś tu tez pisał o karmi> to chodzi o to piwo słodkie?
A Hania, skąd wiesz, że masz niedrożne dwa kanaliki? a nie np. trzy lub jeden? (już mam ochotę siebie diagnozować )