reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Może nie mieć gazu rozweselającego albo tego urządzenia które wywołuje lekkie wstrząsy elektryczne, ale znieczulenia zewnątrzoponowego żeby nie mieli? Szok 😯

Bez znieczulenia żadnego, nawet w szpitalu nie wzięłam w połogu żadnej tabletki przeciwbólowej, jakoś się tak zawzielam i mowie dobra jak już mamy to przezywać to z petardy 😂 ale w domu już wzięłam ibuprofen bo mnie tak te szwy ciągną, mam nadzieje ze położna do mnie przyjdzie w tym tygodniu i je ściągnie 😞

Bez znieczulenia żadnego, nawet w szpitalu nie wzięłam w połogu żadnej tabletki przeciwbólowej, jakoś się tak zawzielam i mowie dobra jak już mamy to przezywać to z petardy 😂 ale w domu już wzięłam ibuprofen bo mnie tak te szwy ciągną, mam nadzieje ze położna do mnie przyjdzie w tym tygodniu i je ściągnie 😞
Ale jesteś twarda babka, ja cię pierniczę! 😁 Podziwiam, naprawdę... Życzę Ci, żebyś szybko wróciła do pełni sił!

Dziewczyny mam ściągnięte szwy, jaka ulga!!! Napisałam do położnej czy dzis pracuje bo podjechalabym na ściągnięcie- sama do mnie przyjechała, taka kochana! Czuje się 100x lepiej, mam lekki obrzęk bo już wczoraj mnie ciągnęło ale ulga jest ogromna, nie lekceważcie kochane jak was ciągną szwy ❤️

@karolaka88 bedzie dobrze! 😘
@Martitta88 haha dzięki! Jakiejś adrenaliny dostałam, wszystko zniosę po tym 😂
Jak dziewczyny samopoczucie? Pogoda się troszkę nam zmieniła, trochę przyjemniej 😃

Dziewczyny, pamiętajcie. Dobierajc szpital nie ważne są posiłki, warunki tylko personel,który was wesprze.
Dostaję deprechy. Jeszcxe nie urodzilam. Nie wiem dlaczego ale skracanie szujki u mnie to koszmar. Laski wchodzą do szpitala ze skurczami puf puf i na porodówkę nawet bez skurczy, te które mają wywoływane. One tu przyjeżdżają z szyjką zero a ja od czwartkowej nocy skurcze jakbym miała urodzic a rozwarcia brak, a na długość jeszcze 1 cm... 😪 skurcze caly czas ze nie idzie wytrzymać. Co to będzie przy porodzie???

reklama
Hej ja tez po zdjęciu szwów i w końcu jakos można usiąść na tyłku i wyjść w końcu na spacer. Dziś mamy 10 dni i mamy 4kg . Z takich spostrzeżeń dziewczyny przez 2 dni młody miał straszne bóle brzucha i nie spał w nocy. Okazalo się, że to vit D . Odstswilismy i juz kolejne nocki były super. Jak któraś będzie mieć podobny problem to warto najpierw odstawic tą vit i zobaczyć.

Do góry