reklama
Martitta88
Fanka BB :)
A w którym będziesz tygodniu tego 26-ego?Ja dzisiaj wróciłam do domu. W piątek mam iść na ktg z możliwością zostania wiec mam być z rzeczami. Jak nie zostanę i nic się samo nie zacznie to w niedziele 26 do szpitala wywołanie i 27 porod.
A w którym będziesz tygodniu tego 26-ego?
39+3 trochę się dziwie bo na początku lekarz chciał szybciej a teraz chce poczekać. Ale zauważyłam ze tez bardzo liczy ze samo mnie złapie. Ale jak zauważył po badaniu nie jestem wogole przygotowana żadnego rozwarcia szyjka zamknięta. Ale sie okaże bo cały dzień mam plamienia po dzisiejszym badaniu
karolaka88
Ciekawe co u mnie w poniedziałek powie. Bedzie 39+0 lub +2 zalezy, któremu terminowi wierzyć ale juz trudno, niech sie dzieje co chce. Daktyle wyrzuciłam, herbaty jeszcze na raz mi zostało to wypije i nowej nie kupuje. W końcu jakoś urodzę
Ciekawe co u mnie w poniedziałek powie. Bedzie 39+0 lub +2 zalezy, któremu terminowi wierzyć ale juz trudno, niech sie dzieje co chce. Daktyle wyrzuciłam, herbaty jeszcze na raz mi zostało to wypije i nowej nie kupuje. W końcu jakoś urodzę
mi kazał umyć wszystkie okna i pobaraszkować w łóżku
Hej dziewczyny, czy któraś z Was ma problemy w ciąży z hemoroidami? Jeżeli tak to czy któreś przy końcówce zaczęły krwawić?
Pojawiły mi się niestety hemoroidy, wczoraj zauważyłam na papierze dosyć sporo krwi i tak od wczoraj za każdym razem jak pójdę do toalety to sprawdzam i zawsze na papierze jest krwi troszkę . Nie wiem czy to normalne, czy mam się bać... Dodam że na pewno nie jest to krew z dróg rodnych, na sto procent to hemoroidy, bo czuję jak mnie do tego swędzą. Miała może któraś z Was podobnie?
Pojawiły mi się niestety hemoroidy, wczoraj zauważyłam na papierze dosyć sporo krwi i tak od wczoraj za każdym razem jak pójdę do toalety to sprawdzam i zawsze na papierze jest krwi troszkę . Nie wiem czy to normalne, czy mam się bać... Dodam że na pewno nie jest to krew z dróg rodnych, na sto procent to hemoroidy, bo czuję jak mnie do tego swędzą. Miała może któraś z Was podobnie?
Martitta88
Ja nie, ale moja koleżanka jak była w ciąży to tak miała. Nic Ci nie będzie strasznego, ale jutro skontaktuj się lepiej z lekarzem i zapytaj co Ci radzi zrobić w takiej sytuacji. Może coś Ci przepisze.Hej dziewczyny, czy któraś z Was ma problemy w ciąży z hemoroidami? Jeżeli tak to czy któreś przy końcówce zaczęły krwawić?
AsiaPelasia
Hemoroidy zacząć leczyć już w ciąży bo w połogu może być z nimi ciężko...
Moja szwagierka miała i lekko mówiąc nie wspomina dobrze, zdecydowanie dłużej do siebie dochodziła w połogu i żałowała, że nie poszła z nimi do lekarza kiedy je zauważyła. Miała maść, ale naprawdę pomogła jej lekarka która (będzie obrazowo) jej te hemoroidy wycisnęła i po 6 tyg zaczęła normalnie funkcjonować.
Idź szybciutko do lekarza póki jeszcze w dwupaku bo później dojdzie jeszcze ból krocza
Moja szwagierka miała i lekko mówiąc nie wspomina dobrze, zdecydowanie dłużej do siebie dochodziła w połogu i żałowała, że nie poszła z nimi do lekarza kiedy je zauważyła. Miała maść, ale naprawdę pomogła jej lekarka która (będzie obrazowo) jej te hemoroidy wycisnęła i po 6 tyg zaczęła normalnie funkcjonować.
Idź szybciutko do lekarza póki jeszcze w dwupaku bo później dojdzie jeszcze ból krocza
Dzięki za odpowiedź, jutro zadzwonię do lekarza i się umówię. Boję się, że mogę nie zdarzyć, bo dziś zaczęłam już 40 tc Mam małego hemoroida, używam maści ale mało co ona daje, no i ta krew zauważyłam. Muszę to sprawdzić, bo czytałam że często hemoroidy robią się też w środku.... EhhHemoroidy zacząć leczyć już w ciąży bo w połogu może być z nimi ciężko...
reklama
Hania będzie mamą
Hej, niestety nadal w 2 paku.Dziewczyny jak tam u Was sytuacja ? Hania rozwinęło sie coś ? Ja dzis juz lepiej sie czuje mogłam juz wstać . Lenka duzo śpi wiec mozna odpocząć . W pon raczej nas puszcza do domu ❤
Bole takie ze sie z.... idzie ale szyjka trzyma. Nie mogą wywołać bo przef terminem i bez obciążeń.
Może dzis w nocy?
Bole tak samo dotkliwe jak wczoraj ale dluzsze i zaczely sie nadpisywać wiec jest smaczek. Zobaczymy czy będą mnie trzymac dalej czy wypiszą jutro.
Smuteczek mnie dzisiaj dopadł. Mimo wspaniałego personelu w szpitalu sam szpital mega przytłacza, rozlaka z mezem, hormony...Dzisiaj mnie polozna przyłapała na płaczkach.... eh