Hehehe ja sama nie wiem hehe jak ja tego dokonałam ale mega położne i szybciutko poszłoWow limonka Gratulacje
reklama
AsiaPelasia
Fanka BB :)
Super dziewczyny!!
My baby to jednak jesteśmy superbohaterki!!
Ja mam nadzieje, ze następnym razem jednak będę się kwalifikowała do znieczulenia i bez oksy
My baby to jednak jesteśmy superbohaterki!!
Ja mam nadzieje, ze następnym razem jednak będę się kwalifikowała do znieczulenia i bez oksy
karolaka88
Gratulacje chlop jak dabJa bym bez znieczulenia nawet nie dała rady. Dostałam oksy ale tylko dlatego że po znieczuleniu skurczu nie czułam ale mega szybciutko poszło młodziutki 10 dostal
Martitta88
W końcu i Ty się doczekalaś, gratulacje!No to dziewczyny czekam na Was.
00:50 szpital skurcze co 2 minuty rozdarcie 4-5cm
3:40 po wszystkim klocuszek nasz 4280g i 60cm jak ja toto wypchnełam to nie mam pojęcia ale ten co wymyslił zewnątrzoponowe znieczulenie powinni DAĆ NOBLA
Hania będzie mamą
Nie straszcie, nie straszcieJa bym bez znieczulenia nawet nie dała rady. Dostałam oksy ale tylko dlatego że po znieczuleniu skurczu nie czułam ale mega szybciutko poszło młodziutki 10 dostal
AsiaPelasia
Haniu dacie radę!
Ja poród ciężki ale naprawdę z ręką na sercu- było warto, ba! Nie zraziłam się i myślę, że kiedy Pani Doktor da zielone światło będziemy starać się o następne
Także nie jest tak strasznie, wszystko do przeżycia
Ja poród ciężki ale naprawdę z ręką na sercu- było warto, ba! Nie zraziłam się i myślę, że kiedy Pani Doktor da zielone światło będziemy starać się o następne
Także nie jest tak strasznie, wszystko do przeżycia
Klaudiaaaaxdd
Zaciekawiona BB
gratulacjeNo to dziewczyny czekam na Was.
3:40 po wszystkim klocuszek nasz 4280g i 60cm jak ja toto wypchnełam to nie mam pojęcia ale ten co wymyslił zewnątrzoponowe znieczulenie powinni DAĆ NOBLA
reklama
Gratulacjeeeeeee!!!!No to dziewczyny czekam na Was.