niunia2324
Fanka BB :)
Coś czuję że się skończy wywołaniem pytanie kiedy. Może jutro czegoś się dowiemjest opcja sn czy już wiesz, że cc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś czuję że się skończy wywołaniem pytanie kiedy. Może jutro czegoś się dowiemjest opcja sn czy już wiesz, że cc?
Niunia trzymaj się! PowodzeniaCoś czuję że się skończy wywołaniem pytanie kiedy. Może jutro czegoś się dowiem
Kuzyn właśnie urodził 3750 dziewczynkę, tzn jego kobietaDziewczynki tak chyba ważą średnio... Mniej ważą przeważnie niż chłopcy.
Moja w 35+4 ma 2250g dziś lekarz powiedział ze malutka będzieDziewczyny, a moja będzie chudzinka. 2600g dzisiaj 35+2 przybiera 300g/2 tyg.To mi wychodzi że przy rozwiązaniu będzie miała ok.3100 no ale długaśna chudzinka.
No to chyba właśnie powyżej przeciętnejKuzyn właśnie urodził 3750 dziewczynkę, tzn jego kobieta