reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Oczywiście. Kasiu, żyjemy w czasach gdzie można wykonać cc na życzenie. Kiedyś było wykonywane było dla ratowania życia lub przy poważnych przeciwskazaniach. Taka oldschoolowa jestem. Moje spojenie już jest wyprostowane dzięki osteopacie.
No tak. U mnie to było zapalenie i zwyrodnienie spojenia łonowego, plus asymetria miednicy. Zapalenie wyleczyłam, ale zwyrodnienie xistslo. Ortopeda, u którego się leczyłam w Otwocku powiedział że gdybym rodziła sn mogłabym leżeć później na wyciągu. Teraz pomimo, że marzyłam o sn to boje się ryzykować.

reklama
No tak. U mnie to było zapalenie i zwyrodnienie spojenia łonowego, plus asymetria miednicy. Zapalenie wyleczyłam, ale zwyrodnienie xistslo. Ortopeda, u którego się leczyłam w Otwocku powiedział że gdybym rodziła sn mogłabym leżeć później na wyciągu. Teraz pomimo, że marzyłam o sn to boje się ryzykować.
Och kochana, no to w takim przypadku nie ma innej opcji. Pamiętaj, że tu chodzi o Twoje bezpieczeństwo. W cc dadzą Ci dzidzię do policzka. Będzie dobrze!

No i po wizycie. Rozwarcia nie ma ale główka już w kanale rodnym bardzo nisko , szyjka miękka młody waży 3500g skończony z om 37 t z usg 38 t . Umówiona na wizytę za 2 tyg ale twierdzi , ze nie dotrwam🤣 i że mam być przygotowana na każdą chwilę.... tyle wiem...
Hey dziewczyny ja również po wizycie lecz tylko USG pan w brzuchu 3175g jakiś taki mały hehe za to na bank będzie długi ogólnie wszystko w porządku szyjki mi nie badała bo ostatnio sprawdzała więc zamknięta jest

No i po wizycie. Rozwarcia nie ma ale główka już w kanale rodnym bardzo nisko , szyjka miękka młody waży 3500g skończony z om 37 t z usg 38 t . Umówiona na wizytę za 2 tyg ale twierdzi , ze nie dotrwam🤣 i że mam być przygotowana na każdą chwilę.... tyle wiem...
U mnie dr trzyma się tp z om. Choć Mała jest większa o 2 tyg. Nie wiem od czego to zależy. Choć jak się urodzi to podają z OM

reklama
Do góry