reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

planujecie karuzelę do łóżeczka? ja nie chciałam, ale końcowo dziś zamówiłiśmy, trochę mnie maż przekonał, że to będzie też ładna dekoracja, ale ze mnie gadżeciara :) mamy już w sumie wszysto opócz łóżeczka i teraz zaczęłam się oglądać za rzeczami ładnymi, niekoniecznie niezbędnymi :) nie wiem czy nasza córa będzie lubić takie zabawki, ale skąd ma wiedzieć jak jej nie pokażę :)
Nam ma sprezentować szwagierka bo pytała co chcemy i jej powiedzieliśmy że karuzela będzie ok. Ale nie wiem czy nie będziemy jej tylko momentami zawieszać a nie na stałe bo się naczytałam że lepiej żeby nie było żadnych gadżetów w pobliżu łóżeczka, dla bezpieczeństwa.

@Pralinka2020 jaka zamowiliście?

reklama
planujecie karuzelę do łóżeczka? ja nie chciałam, ale końcowo dziś zamówiłiśmy, trochę mnie maż przekonał, że to będzie też ładna dekoracja, ale ze mnie gadżeciara :) mamy już w sumie wszysto opócz łóżeczka i teraz zaczęłam się oglądać za rzeczami ładnymi, niekoniecznie niezbędnymi :) nie wiem czy nasza córa będzie lubić takie zabawki, ale skąd ma wiedzieć jak jej nie pokażę :)
My mamy pozytywkę misia który siedzi serduszku. Mamy tez baldachim

Pisze się do nich na fb co tam by się chciało , mi zmienili kolor, bo one szyją same, można najpierw zapytać o cenę itd 😄
My karuzeli nie mamy, mamy na bujaczku takie miśki i coś tam wiszącego, starczy chyba 😁
Ja już staram się nie wchodzić na stronki bo też bym zamawiała, jeszcze pewnie jutro albo w poniedziałek przyjdzie na razie ostatnia paczka ale wiadomo jak to jest 😂

Nam ma sprezentować szwagierka bo pytała co chcemy i jej powiedzieliśmy że karuzela będzie ok. Ale nie wiem czy nie będziemy jej tylko momentami zawieszać a nie na stałe bo się naczytałam że lepiej żeby nie było żadnych gadżetów w pobliżu łóżeczka, dla bezpieczeństwa.

@Pralinka2020 jaka zamowiliście?
tak, szłyszałam o tym i że ponoć dziecko powinno mieć strefy wyznaczone i że łóżeczko jest do spania a nie do zabawy, najwyżej zdejmiemy :)

Poka poka bo ja też chcę kupić

Załączniki

• Screenshot_2020-06-12-15-10-16-845_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-06-12-15-10-16-845_com.android.chrome.jpg
    130,5 KB · Wyświetleń: 77
reklama
wybraliśmy karuzelę kontrastową, pani robi na zamówienie, mięowy dlatego, że mamy dodatki w tym kolorze
Ja myślałam o tej Canpolu ale jeszcze się waham
Z jakimiś tam gwiazdeczkami projektorem
Heheh pewnie sami od tego usniemy🤣

Załączniki

• Screenshot_20200612_151241_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200612_151241_com.android.chrome.jpg
    143,6 KB · Wyświetleń: 61
Do góry