reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Adjustments.JPG

reklama
To informacja od mojej położnej która przyjmuje porody.

Wytłumacz mi jak mogą być odroczone? Jak odroczone wogole nie były :)
Odroczone były szczepienia bieżące nie noworodków po urodzeniu .
Możesz nie wyrazić zgody na szczepienie w szpitalu , ale na pewno nie są odroczone. Byłaby takowa informacja na stronie who a jej nie ma ;)
Szczepienia noworodków odbywają się normalnie

wybrałam kolor risso, chyba niuniua wybrała miętowy, dla mnie miętowy był odrobinę za ciemny, przynjamniej przy sztucznym świetle sklepie
Zgadza się u mnie menta. Twój jest równie piękny 😍 chyba dzisiaj go złożymy 😃
Mnie zaskoczył pozytywnie hamulec, że nie trzeba go odblokowywac od dołu, co zaoszczędzi naszych stóp i butów 😀 (oglądałam jeszcze raz prezentację i dopiero teraz zwrocilam na to uwagę)

Dziewczyny, jak tam położenie Waszych bąbelków?
Moja zrobiła fikolka w sobotę i tam gdzie miała głowę teraz ma nogi, ale nadal jeszcze nie głowkowo. Napiszcie tydzień i jaki macie "układ"

reklama
Moja dziewczynka siedzi bez zmian z główka na gorze , dupka na pęcherzu 😂a w którym tygodniu sie obraca główkowo ? Tak mniej więcej bo wiadomo ze to pewnie indywidualna sprawa

Do góry