reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Adjustments.JPG

reklama
To informacja od mojej położnej która przyjmuje porody.

Wytłumacz mi jak mogą być odroczone? Jak odroczone wogole nie były :)
Odroczone były szczepienia bieżące nie noworodków po urodzeniu .
Możesz nie wyrazić zgody na szczepienie w szpitalu , ale na pewno nie są odroczone. Byłaby takowa informacja na stronie who a jej nie ma ;)
Szczepienia noworodków odbywają się normalnie

wybrałam kolor risso, chyba niuniua wybrała miętowy, dla mnie miętowy był odrobinę za ciemny, przynjamniej przy sztucznym świetle sklepie
Zgadza się u mnie menta. Twój jest równie piękny 😍 chyba dzisiaj go złożymy 😃
Mnie zaskoczył pozytywnie hamulec, że nie trzeba go odblokowywac od dołu, co zaoszczędzi naszych stóp i butów 😀 (oglądałam jeszcze raz prezentację i dopiero teraz zwrocilam na to uwagę)

Dziewczyny, jak tam położenie Waszych bąbelków?
Moja zrobiła fikolka w sobotę i tam gdzie miała głowę teraz ma nogi, ale nadal jeszcze nie głowkowo. Napiszcie tydzień i jaki macie "układ"

reklama
Moja dziewczynka siedzi bez zmian z główka na gorze , dupka na pęcherzu 😂a w którym tygodniu sie obraca główkowo ? Tak mniej więcej bo wiadomo ze to pewnie indywidualna sprawa

Do góry