Martitta88
Fanka BB :)
Mi nie ciężko hehe potem za to płacę zgagą, ale nie mogę się powstrzymaćHeh, ciężko zjeść czekoladę o 23 Ale tak, zwykle pomaga czekolada, lody, banan
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi nie ciężko hehe potem za to płacę zgagą, ale nie mogę się powstrzymaćHeh, ciężko zjeść czekoladę o 23 Ale tak, zwykle pomaga czekolada, lody, banan
Zazdroszczę Ci bo u mnie na zgadze się nie kończy (if you know what I mean)Mi nie ciężko hehe potem za to płacę zgagą, ale nie mogę się powstrzymać
u mnie posiłki nie mają wogóle związku z intensywnścią ruchów, ani słodkie też nie, zazwyczaj rano się mocno krząta zanim wstanę, później w ciągu dnia to różnie i wieczorem między 20-22 się aktywujeA jak coś zjecie słodkiego, np. czekoladę, to nie pomaga? Mi to zawsze pomaga.
Bytom odpada ja chce rodzic w Chorzowie batoryDziewczyny czy któraś z Was rodzi na Śląsku w Bytomiu?
Mi się podoba będzie się rzucać w oczy
No właśnie fotelika nie mamy jeszcze wybranego. Ale fotelik będę chciała zamówić w ciągu 2-3 tyg. Chłopak najbardziej na razie obstawia avionaut pixel. A co Wy polecacie?pomyślalam, że może zadzwoń po prostu do sklepu w którym chcesz zamawiać i zapytaj o terminy realizacji, u nas od razu powiedzieli przed zakupem, że czas oczekiwania 5 tygodni, więc mają jakieś standardowe procedury, często z wózkiem kupuje się od razu fotelik, a warto żebyś fotelik miała wcześniej, bez wózka trochę wytrzymasz, bez fotelika ani rusz (my fotelik kupiliśmy od razu, bo taki jak chcieliśmy był akurat na stanie)