reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

@nina_00 ja na mój czekałam trochę ponad 2 tygodnie na wyprodukowanie + dostawa, ale czas produkcji, który podają to 2-4 tygodnie dla Tutisa. Mimo, że zamawiałam do Hiszpanii, to wyprodukowali go w Polsce, więc warunki dla Ciebie byłyby takie same jeżeli miałby to być nowy wózek, nie z asortymentu sklepu.

reklama
A ile czekałaś na wózek? Bo ja tez chce tutisa uno, ale planuję na początku czerwca zamawiać.
czekaliśmy ponad 5 tygodni, ale dziewczyny kupowały od razu, więc może zależy co sklep na stanie ma, w Warszawie obdzwoniłam wszystkie możliwe sklepy podane przez producenta do dystrybucji i mieli dosłownie pojedyńcze sztuki, bez możliwości zakupu od razu, nawet miałam problem z obejrzeniem koloru

doposażyłam się w nożyczki dla bobasa, respiratorek do nosa, wanienkę i 2 pieluchy tetrowe (tym razem marki texpol-też bambusowe, ale mniej delikatne niż ta z maylili i lullalove za to zdecydowanie bardziej mięsiste, wyglądają naprawdę porządnie-polska marka więc ceny super), złożyliśmy też komodę, pokój daleki od końcowych przygotowań, ale przynajmniej jest jakiś konkretny początek :)

czekaliśmy ponad 5 tygodni, ale dziewczyny kupowały od razu, więc może zależy co sklep na stanie ma, w Warszawie obdzwoniłam wszystkie możliwe sklepy podane przez producenta do dystrybucji i mieli dosłownie pojedyńcze sztuki, bez możliwości zakupu od razu, nawet miałam problem z obejrzeniem koloru

My jak zamawialiśmy nasz to przyszedł po 3 dniach wiec naprawdę szybciutko

A ile czekałaś na wózek? Bo ja tez chce tutisa uno, ale planuję na początku czerwca zamawiać.
pomyślalam, że może zadzwoń po prostu do sklepu w którym chcesz zamawiać i zapytaj o terminy realizacji, u nas od razu powiedzieli przed zakupem, że czas oczekiwania 5 tygodni, więc mają jakieś standardowe procedury, często z wózkiem kupuje się od razu fotelik, a warto żebyś fotelik miała wcześniej, bez wózka trochę wytrzymasz, bez fotelika ani rusz :) (my fotelik kupiliśmy od razu, bo taki jak chcieliśmy był akurat na stanie)

reklama
Do góry