reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

@nina_00 ja na mój czekałam trochę ponad 2 tygodnie na wyprodukowanie + dostawa, ale czas produkcji, który podają to 2-4 tygodnie dla Tutisa. Mimo, że zamawiałam do Hiszpanii, to wyprodukowali go w Polsce, więc warunki dla Ciebie byłyby takie same jeżeli miałby to być nowy wózek, nie z asortymentu sklepu.

reklama
A ile czekałaś na wózek? Bo ja tez chce tutisa uno, ale planuję na początku czerwca zamawiać.
czekaliśmy ponad 5 tygodni, ale dziewczyny kupowały od razu, więc może zależy co sklep na stanie ma, w Warszawie obdzwoniłam wszystkie możliwe sklepy podane przez producenta do dystrybucji i mieli dosłownie pojedyńcze sztuki, bez możliwości zakupu od razu, nawet miałam problem z obejrzeniem koloru

doposażyłam się w nożyczki dla bobasa, respiratorek do nosa, wanienkę i 2 pieluchy tetrowe (tym razem marki texpol-też bambusowe, ale mniej delikatne niż ta z maylili i lullalove za to zdecydowanie bardziej mięsiste, wyglądają naprawdę porządnie-polska marka więc ceny super), złożyliśmy też komodę, pokój daleki od końcowych przygotowań, ale przynajmniej jest jakiś konkretny początek :)

czekaliśmy ponad 5 tygodni, ale dziewczyny kupowały od razu, więc może zależy co sklep na stanie ma, w Warszawie obdzwoniłam wszystkie możliwe sklepy podane przez producenta do dystrybucji i mieli dosłownie pojedyńcze sztuki, bez możliwości zakupu od razu, nawet miałam problem z obejrzeniem koloru

My jak zamawialiśmy nasz to przyszedł po 3 dniach wiec naprawdę szybciutko

A ile czekałaś na wózek? Bo ja tez chce tutisa uno, ale planuję na początku czerwca zamawiać.
pomyślalam, że może zadzwoń po prostu do sklepu w którym chcesz zamawiać i zapytaj o terminy realizacji, u nas od razu powiedzieli przed zakupem, że czas oczekiwania 5 tygodni, więc mają jakieś standardowe procedury, często z wózkiem kupuje się od razu fotelik, a warto żebyś fotelik miała wcześniej, bez wózka trochę wytrzymasz, bez fotelika ani rusz :) (my fotelik kupiliśmy od razu, bo taki jak chcieliśmy był akurat na stanie)

reklama
Do góry