Martitta88
Fanka BB :)
A ja męża nie zagoniłam, bo zawsze źle myje, więc w tym roku okna brudne trudno, przeżyjemy...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, że też na to nie wpadłama mi lekarz kategorycznie zabronił myć okna, męża zagoniłam
Też dostaje niekiedy takiego Kicka, że aż wstaje na nogi@niunia2324 na kiedy masz termin?
Trochę się boję tych bolących kopniaków. Bardzo boli? Ja kończę 27 tydzień i póki co nie boli, ale czasem dostanę tak niespodziewanie łomot, że aż się przestraszę a że dużo leżę, to jest dużo łomotów
Z OM łapię się jeszcze na czerwiec -26.06 dokładnie@niunia2324 na kiedy masz termin?
Trochę się boję tych bolących kopniaków. Bardzo boli? Ja kończę 27 tydzień i póki co nie boli, ale czasem dostanę tak niespodziewanie łomot, że aż się przestraszę a że dużo leżę, to jest dużo łomotów
O to miesiąc różnicy.. Ja mam na 26.07.Z OM łapię się jeszcze na czerwiec -26.06 dokładnie