Pralinka2020
Fanka BB :)
a ono się nie przesuwa??Hejka dziewczyny,
czy któraś z Was ma nisko położone łożysko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ono się nie przesuwa??Hejka dziewczyny,
No powinno wejść wyżej ale u mnie nadal nisko.a ono się nie przesuwa??
to ja myślałm, że ono sobie gdzieś tam krąży na ostatnim usg miałam z przodu, jedyne co mi powiedzieli, to że przez to słabiej czuć dzieckoNo powinno wejść wyżej ale u mnie nadal nisko.
Ja miałam jakiś czas, ale już jest ok . Więcej odpoczywałam przez ten czasHejka dziewczyny,
No u mnie z odpoczynkiem kiepsko, cisnęaby robić jak najwięcej póki mam siły, ale chyba faktycznie może trochę odpuszczęJa miałam jakiś czas, ale już jest ok . Więcej odpoczywałam przez ten czas
leż, odpoczywaj i zbieraj siły, przydadzą się na potemNo u mnie z odpoczynkiem kiepsko, cisnęaby robić jak najwięcej póki mam siły, ale chyba faktycznie może trochę odpuszczę
Dzisiaj tylko okna i mazurki a potem będę leżeć Wymęczyłam wczoraj młodą, bo nic nie kopała w nocy, spałyśmy słodko jak nigdy.leż, odpoczywaj i zbieraj siły, przydadzą się na potem
Ja też jak się "narobie" to Młody grzeczny, ukolysany, spokojny. A jak leniuchuje, to istny szał w tym brzuchu jest. Dzisiaj kończymy 29 t., kopniaki potrafią już zabolećDzisiaj tylko okna i mazurki a potem będę leżeć Wymęczyłam wczoraj młodą, bo nic nie kopała w nocy, spałyśmy słodko jak nigdy.
a mi lekarz kategorycznie zabronił myć okna, męża zagoniłamDzisiaj tylko okna i mazurki a potem będę leżeć Wymęczyłam wczoraj młodą, bo nic nie kopała w nocy, spałyśmy słodko jak nigdy.