A u nas stanęło na razie na tym, że moooze przekonam Męża do tego, żeby był Wojtuś, a jak nie, to drugie imię będzie Wojciech, a na dzień dzisiejszy podoba nam się też Łukasz. Więc albo Łukasz Wojciech, albo Wojciech Łukasz hehehe Zobaczymy, co będzie za parę dni
reklama
Pralinka2020
Fanka BB :)
My dla chłopca tez rozpatrywaliśmy i Wojtka i LukaszaA u nas stanęło na razie na tym, że moooze przekonam Męża do tego, żeby był Wojtuś, a jak nie, to drugie imię będzie Wojciech, a na dzień dzisiejszy podoba nam się też Łukasz. Więc albo Łukasz Wojciech, albo Wojciech Łukasz hehehe Zobaczymy, co będzie za parę dni
niunia2324
Dziewczyny,
Ogarniałyście juz może temat proszkow/ płynów do prania ubranek dla Maluchów? Możecie już coś polecić?
Ogarniałyście juz może temat proszkow/ płynów do prania ubranek dla Maluchów? Możecie już coś polecić?
Ja to jeszcze nawet testu nie robiłam dostałam chyba okres 18.10 pierwszy po porodzie. Myślę że to okres ale trwał tylko 3 dni + jeden dzień plamień i przy tym nic mnie nie bolało. Jakby się udało to jeszcze załapałabym się na lipiec i miałabym dwoje dzieci lipcowych
Pralinka2020
ja mam na razie dzidziusia i jelpa, ale ponoć lovela też jest dobraDziewczyny,
cytrynk4
Dostałam próbki lovela a ja zamówiłam dzidziusia ale na razie czekam na dostawę ;-)
Dziewczyny,
Pralinka2020
ja też 24 tydzień powiem Wam, ze dopiero od zeszłego tygodnia czuję dzidzię, mam łożysko z przodu i podobno opóźnia odczuwanie ruchów, ale w tym tygodniu mała tak mi daje popalić, że aż brzuch mi się rusza, aż mąż się wystraszył, jak kopnęła, przyznam, że dla mnie ro jest uczucie radosne i przerażające za razem ileż siły w tej małej istotce, przecież waży niewiele ponad pół kilo!Kochana ja 21 lipca, tyle, że już 24tc
reklama
Martitta88
Ja z proszkiem nie pomogę, bo mam hiszpańską markę. Poprałam już wszystkie ciuszki, od rozmiaru 50 do 74 i teraz prasuję na raty, bo dużo tego jest, a jak dłużej postoję, to mi się kręgosłup daje we znaki, ehhh starość nie radość
Mi się dziś śnił mój synek z czarnymi włosami jak mój M. i wielkimi stopami jak moje haha bo mam rozmiar 42 no i że się dużo do mnie uśmiechał normalnie miód na serce!!!
Mi się dziś śnił mój synek z czarnymi włosami jak mój M. i wielkimi stopami jak moje haha bo mam rozmiar 42 no i że się dużo do mnie uśmiechał normalnie miód na serce!!!