reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

A u nas stanęło na razie na tym, że moooze przekonam Męża do tego, żeby był Wojtuś, a jak nie, to drugie imię będzie Wojciech, a na dzień dzisiejszy podoba nam się też Łukasz. Więc albo Łukasz Wojciech, albo Wojciech Łukasz hehehe :) Zobaczymy, co będzie za parę dni :)

reklama
A u nas stanęło na razie na tym, że moooze przekonam Męża do tego, żeby był Wojtuś, a jak nie, to drugie imię będzie Wojciech, a na dzień dzisiejszy podoba nam się też Łukasz. Więc albo Łukasz Wojciech, albo Wojciech Łukasz hehehe :) Zobaczymy, co będzie za parę dni :)
My dla chłopca tez rozpatrywaliśmy i Wojtka i Lukasza :)

Dzień dobry 😉
U mnie poród wypada na 21 lipca, chłopczyk 😊Mam juz prawie 2 I pół letnia córeczkę 🙂Jestem obecnie w 24 tv. Jak się czujecie drogie mamy I przyszłe mamy?

Ja to jeszcze nawet testu nie robiłam :D dostałam chyba okres 18.10 pierwszy po porodzie. Myślę że to okres ale trwał tylko 3 dni + jeden dzień plamień i przy tym nic mnie nie bolało. Jakby się udało to jeszcze załapałabym się na lipiec i miałabym dwoje dzieci lipcowych

Kochana ja 21 lipca, tyle, że już 24tc😊
ja też 24 tydzień powiem Wam, ze dopiero od zeszłego tygodnia czuję dzidzię, mam łożysko z przodu i podobno opóźnia odczuwanie ruchów, ale w tym tygodniu mała tak mi daje popalić, że aż brzuch mi się rusza, aż mąż się wystraszył, jak kopnęła, przyznam, że dla mnie ro jest uczucie radosne i przerażające za razem :) ileż siły w tej małej istotce, przecież waży niewiele ponad pół kilo!

reklama
Ja z proszkiem nie pomogę, bo mam hiszpańską markę. Poprałam już wszystkie ciuszki, od rozmiaru 50 do 74 i teraz prasuję na raty, bo dużo tego jest, a jak dłużej postoję, to mi się kręgosłup daje we znaki, ehhh starość nie radość 😜

Mi się dziś śnił mój synek :) z czarnymi włosami jak mój M. i wielkimi stopami jak moje haha :D bo mam rozmiar 42 🙈 no i że się dużo do mnie uśmiechał ♥️ normalnie miód na serce!!!

Do góry