Wózek wybrany, powiem szczerze że sugerowałam się tym co się nam podoba plus opiniami koleżanek i w internecie, niestety stacjonarnie były głównie wózki bebetto, różne rodzaje co prawda ale nie przekonują mnie- my wybraliśmy wózek quinny, ze względu na to że nie chcę po 5-6 miesiącach kupować od razu spacerówki (Koleżanki co miały bebetto), a w quinny ma ona fajny design i koleżanka używała jej właściwie do narodzin następnego dziecka 2 lata od pierwszego. Co prawda my, jak koleżanka moja nie sugerujemy się wagą bo mieszkamy w domku jednorodzinnym i nie będziemy wnosić go po schodach, ma ściągane koła wiec do bagażnika też się mieści. No i zależało mi na tym, żeby móc jechać ze stelażem i wpiąć sobie nosidełko, gdyby mąż akurat był w pracy a my byśmy mieli np szczepienie, coś na szybko
oczywiście ile wózków tyle opinii, myśle ze na początku wybrać na czym nam najbardziej zależy- lekkości, czy ma być typowo do miasta czy na nierówne tereny tez i jakie koła wtedy najlepiej i od tego zacząć szukać, sporo jest fajnych porównywarek. Mi trochę zajęło wybranie tego jednego, a jak się nam w końcu będzie sprawdzał zobaczymy oj za jakiś czas