reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

ja modelu jestem pewna tylko z kolorem się waham, chciałabym jednak na żywo go zobaczyć i sprawdzić jak się sklada, jak dalej tak będzie, to będę musiała zamówić online bez oglądania :( dziś obdzwoniłam sklepy w okolicy, mają tylko miętowe a dostawy wstrzymane...
Zobacz sobie filmik na YT prezentują w fajny sposób "obsługę" wózka. Obawiam się, że tak to się może skończyć, iż będziemy zamawiać całą wyprawkę i wózek przez neta...

reklama
jest tyle rzeczy do kupienia, zaczęłaś już coś gromadzić? ja zrobiłam listę, ale do zakupów jeszcze się nie zebrałam
Zamówiłam otulacze bambusowe, kocyki, i 2 komplety ubranek 😍 więcej ciuszków nie będę zamawiać bo dostałam 5! kartonów od znajomych i bliskich. Z otrzymanych rzeczy mamy jeszcze fotelik, maty edukacyjne, leżaczek, hustawke, wanienke. .. nawet laktator 😅
Będę zamawiać kosmetyki, takie drobiazgi jak smoczki, butelki, itp. Do tego przewijak (chyba od razu z komoda 😃) no i wózek.
Wybrałam tez termometr i inhalator. Nie wiem czy coś pominełam. 😉

Zamówiłam otulacze bambusowe, kocyki, i 2 komplety ubranek 😍 więcej ciuszków nie będę zamawiać bo dostałam 5! kartonów od znajomych i bliskich. Z otrzymanych rzeczy mamy jeszcze fotelik, maty edukacyjne, leżaczek, hustawke, wanienke. .. nawet laktator 😅
Będę zamawiać kosmetyki, takie drobiazgi jak smoczki, butelki, itp. Do tego przewijak (chyba od razu z komoda 😃) no i wózek.
Wybrałam tez termometr i inhalator. Nie wiem czy coś pominełam. 😉
wow! ja dostałam tylko ciuszki, wszystkie gadżety muszę zamówic, coś czuję, że mnóstwo roboty i pieniędzy mnie z tym czek :)

wow! ja dostałam tylko ciuszki, wszystkie gadżety muszę zamówic, coś czuję, że mnóstwo roboty i pieniędzy mnie z tym czek :)
A , i otrzymamy też po najmłodszym dzieciątku z rodziny kosz Mojżesza i dostawkę, jako pierwsze łóżeczko ☺
Mega odciążenie finansowe z tymi podarowanymi rzeczami.
Czas zacząć, żeby w miarę możliwości rozłożyć to finansowo w miarę równo, prawda?

A , i otrzymamy też po najmłodszym dzieciątku z rodziny kosz Mojżesza i dostawkę, jako pierwsze łóżeczko ☺
Mega odciążenie finansowe z tymi podarowanymi rzeczami.
Czas zacząć, żeby w miarę możliwości rozłożyć to finansowo w miarę równo, prawda?
jak najbardziej, ja też dostawkę planuję, myślałam też o baby hug, ale obawiam się, że finansowo wszystkiego nie udźigniemy

ja niestety nic nie dostanę, bo nie ma od kogo. Z Tż rozplanowaliśmy sobie zakupy z podziałem na miesiące, więc jest w miarę ok. W kwietniu dużo domówię, bo Tz dostanie bony na wielkanoc, więc parę stów na plusie.
Niestety przez tą sytuację z wirusem lekarz z pakietu medycznego odwolal wizyty do maja i muszę chodzić prywatnie... Tak więc teraz poszła kasa na wizytę, w kwietniu 3 USG dokładne.

ja niestety nic nie dostanę, bo nie ma od kogo. Z Tż rozplanowaliśmy sobie zakupy z podziałem na miesiące, więc jest w miarę ok. W kwietniu dużo domówię, bo Tz dostanie bony na wielkanoc, więc parę stów na plusie.
Niestety przez tą sytuację z wirusem lekarz z pakietu medycznego odwolal wizyty do maja i muszę chodzić prywatnie... Tak więc teraz poszła kasa na wizytę, w kwietniu 3 USG dokładne.
Tez się właśnie zastanwiam co będzie z wizytami tez korzystam z pakietu... zaplanowana mam na 1.04, a usg 3 trymestru na 22.04. Po cichu liczę ze się odbędą. Czas pokaże...

jak najbardziej, ja też dostawkę planuję, myślałam też o baby hug, ale obawiam się, że finansowo wszystkiego nie udźigniemy
Fajny jest ten sprzęt, widziałam na targach, wielofunkcyjny i zajmuje mało miejsca. Jest dużo w sprzedaży wtórnej, można sie zastanowić, czy nie warto kupić z drugiej ręki sporo taniej.
Ja chyba zostane prze koszu, zobaczymy jak się sprawdzi 😊

reklama
Fajny jest ten sprzęt, widziałam na targach, wielofunkcyjny i zajmuje mało miejsca. Jest dużo w sprzedaży wtórnej, można sie zastanowić, czy nie warto kupić z drugiej ręki sporo taniej.
Ja chyba zostane prze koszu, zobaczymy jak się sprawdzi 😊
sporo osób używa i sobie chwalą, ja mam takie wrażenie że sama musze po prostu przetestować różne rzeczy i rozwiązania, bo jedni mówią, że niezbędne inni że bez sensu, czas pokaże, na szczęście internetu nie zamykają, będziemy dokupować :)

Do góry