reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Hej dziewczyny! Maria my też już po połówkowym, 19 tydzień :) wszystko w porządku, Pani Doktor wspaniała! Wszystko dokładnie sprawdziła, dzidzia zdrowa :) Synek bo tak się dzis okazało 😍 ‚wywalił’ wszystko, żeby sobie mama z tata mogli obejrzeć jaki to chłopiec z niego 🤣 waży 320g, wszystko dobrze, ogromnie się cieszymy! Powiem szczerze, że ta największa obawa minęła ale reszta pewnie zostanie do końca życia o zdrowie własnego dziecka 😁
a mi kazali czekać do 21 tygodnia, więc czekam :) ale chyba każda z nas z nas porówno z lękiem i ekscytacją czeka na to badanie :)

Dziewczyny, czy kupiłyście już może jakieś koszule do porodu i szpitala? u mnie wymagają 3 sztuk i się zastanawiam czy ponieważ lipiec będzie to na ramiączkach czegoś szukać czy wystrczy z krótkim rękawkiem?

Dziewczyny, czy kupiłyście już może jakieś koszule do porodu i szpitala? u mnie wymagają 3 sztuk i się zastanawiam czy ponieważ lipiec będzie to na ramiączkach czegoś szukać czy wystrczy z krótkim rękawkiem?
Ja mam w planie od mamyginekolog koszule na ramiączkach lub z dr nap na krótki. Znając życie na oddziale będzie sauna. Na mamaginekolog ostatnio laski tłumaczyły zeby koszule do szpitala zamawiac po 30 tyg ciąży, bo wiadomo biust rosnie i ogolnie całe rośniemy. Sama temat koszul i wyprawki dla siebie zaplanowałam na początek maja

Ja mam w planie od mamyginekolog koszule na ramiączkach lub z dr nap na krótki. Znając życie na oddziale będzie sauna. Na mamaginekolog ostatnio laski tłumaczyły zeby koszule do szpitala zamawiac po 30 tyg ciąży, bo wiadomo biust rosnie i ogolnie całe rośniemy. Sama temat koszul i wyprawki dla siebie zaplanowałam na początek maja
mam nadzieję, że biust to mi już bardziej nie urośnie, jetem już po drugiej zmianie staników... :)

Ja juz zaliczyłam 3 zmiany 😂 waga idzie nadal w górę obawiam się ze niedługo będzie i czwarta 😅
Poczyniłam moje drogie pierwsze zakupy, tj.body kopertowe i półśpioszki 😍
Za koszulami jeszcze się nie rozglądałam.

Dziewczyny mam takie pytanie.. Jak poczułyście ruchy maluszka pierwszy raz to pojawiały się już codziennie czy miałyście kilka dni przerwy??

reklama
Do góry