Dokładnie bardzo mały hehe ja mam termin na 20.07 ale moze sie to jeszcze zmienić jestem teraz 18+3 to moje pierwsze dlugo wyczekane malenstwo a u ciebie jak pierwsze dziecko?Jednak świat jest mały ja w sumie pochodzę z Pogorzeli, a teraz po ślubie mieszkam "za zagranicą " tak się śmiejemy bo powiat Krotoszyn, ale lekarza nie zmieniałam po przeprowadzce więc rodze w Gostyniu
Może sie spotkamy na porodowce to Twoja pierwsza ciąża? Kiedy na kiedy masz termin?
reklama
28.07 z OM, a 2.08 z usgSzkoda, liczyłam na bratnią duszę na porodówce
Na kiedy termin?
Pierwszy raz też rodziłam w Świnoujściu, ale później dojeżdżałam do Szczecin Zdroje, bo mały urodził się w 33 tyg i po porodzie małego tam przetransportowali :*
nataliiia91
Fanka BB :)
Pierwsza ciąża A ja dzis 16t6d, termin 30.07 lub początek sierpnia wszystko z usg liczy bo okresy byly maniana także raczej się nie spotkamy, przetrzesz szlakiDokładnie bardzo mały hehe ja mam termin na 20.07 ale moze sie to jeszcze zmienić jestem teraz 18+3 to moje pierwsze dlugo wyczekane malenstwo a u ciebie jak pierwsze dziecko?
Szkoda ja jeszcze niewiem czy bede rodzic w gostyniu czy w poznaniu bo do lekarza jeżdżę do poznania ale roznie to bywa hehe powodzeniaPierwsza ciąża A ja dzis 16t6d, termin 30.07 lub początek sierpnia wszystko z usg liczy bo okresy byly maniana także raczej się nie spotkamy, przetrzesz szlaki
nataliiia91
O tak, zależy jak dzidzia postanowi rodziców zaskoczyć a znasz płeć?Szkoda ja jeszcze niewiem czy bede rodzic w gostyniu czy w poznaniu bo do lekarza jeżdżę do poznania ale roznie to bywa hehe powodzenia
Hey dziewczyny Oki dawno mnie nie było ja po połówkowym prenatalnym ufffff kamień z serca wszystko w porządku przebadal od stóp do głów i chłopa jak ta lala będziemy mieli ogólnie miał termin na 12-13.07 A się zmienił na 5-6.07 hehe
Widzę też że nie jestem sama z dziwnymi bólami brzuszka choć ruchy co raz mocniejsze i brzuszek już widać
Jak tam u was
Widzę też że nie jestem sama z dziwnymi bólami brzuszka choć ruchy co raz mocniejsze i brzuszek już widać
Jak tam u was
Ja jestem niedoświadczona, ale planuje kilka sztuk 56 i więcej 62. Ogólnie wybrałam sobie tabelkę z tej strony Link do: Ile ubranek kupić dla noworodka na początek? Poradnik Olibambi i się jej trzymam. Bo pewnie ktoś coś przyniesie i w ogóle [emoji846]
reklama
Paulina.zen
Głogów z tej strony. Jest ktoś może?
Dziewczyny, szczególnie te doświadczone ile sztuk planujecie? 56 kupujecie na start czy 62?
Body krótki rękaw
Body długi rękaw
Body ramiączka
półśpiochy/spodenki
pajace
rampersy
Jesteś z Głogowa ???