reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

U mnie nic nie było widać jeszcze 2 tygodnie temu chociaż to 3 ciąża ale teraz już widać i wydaje mi się, że z każdym dniem jest coraz większy ☺ Ja przytyłam niecałe 4 kg a usłyszalam dziś od Pani doktor, że to trochę za dużo.
Patrząc na to, ze moja waga wyjściowa to 52 kg a z córką przytyłam 18 kg a z synem 17 kg to chyba przyrost nie najgorszy 😁 Tym bardziej, że po kg z poprzednich ciąż nie było śladu już 5 miesięcy po porodzie bez żadnego odchuchania tylko samo karmienie piersią.
4 kg to za dużo? A mój dr tymi 16 się nawet nie wzruszył specjalnie, mowi ze nie widać nadwagi , że jestem bardzo wysoka i jest ok. 😎

reklama
Polecam palmers ten skoncentrowany, mimo że brzuch juz mam jak co najmniej w 8 mscu to śladu rozstępów nie mam póki co ;) fajnie uelastycznia skórę, ale podobno jak rozstępy mają się pojawić to i tak się pojawią, no cóż, zobaczymy 😉
Również pozdrawiam serdecznie ☺

Dziewczynki a ja tak z innej beczki :)
Z jakich miast jesteście, może nawet nie zdajemy sobie sprawę, że mieszkamy blisko siebie i może nawet w tym samym szpitalu, zmierzamy rodzić?
Ja jestem ze Świnoujścia :)

Dziewczynki a ja tak z innej beczki :)
Z jakich miast jesteście, może nawet nie zdajemy sobie sprawę, że mieszkamy blisko siebie i może nawet w tym samym szpitalu, zmierzamy rodzić?
Ja jestem ze Świnoujścia :)
A byłam zwiedzać Świnoujście, przy okazji delegacji, byłam wtedy w 10 t.c. 😃 i zakochałam się w kanajpie Rybna Chata 😍
Aktualnie mieszkam między Wrocławiem a Trzebnicą 😊

reklama
Do góry