reklama
Paulina.zen
Fanka BB :)
Zamkniety musi działać bo tu już prawie nikt nie pisze. Ja nadal nie mam dostępu
Jestescie na liście u administratorki. Troszkę to potrwa bo pewnie ma nawał roboty
Ja to już rajstopy rozmiar większe kupiłam, a i tak cisną, więc chyba tylko nogawki dłuższe są ogólnie to schudłam od początku ciąży, więc to musi być brzuch a nie tyłekJa już od dwóch tygodni chodzę w ciuchach ciążowych. Wzdęcia swoje robią a brzuszek trochę rośnie tzn nie widać go za bardzo ale wciągnąć go tez już nie umiem wygoda przede wszystkim
anusiak13
Wybór wózka to chyba najfajniejszy zakup ,no moze jeszcze lozeczko hehe.
My mamy spacerówke joie po córce, zakupie do niej gondole i po kłopocie.
Przy córce mieliśmy początkowo wózek 3w1 używany, bez problemu jeśli chodzi o stan techniczny/czystość, Ale wiaodmo najlepiej umówić się na oglądanie.
Fakt że nie polecam tych wózków bo faktycznie spacerówka jest ogromna zazwyczaj i nieporeczna i i tak kupije sie potem "zwykla "spacerowke,no i jak już któraś z Was pisała te foteliki-nosidla sa watpliwej jakosci , sami takie mieliśmy, ale nauczeni doświadczeniem obiecalismy sobie z mężem ze przy drugim zainwestujemy w jakiś porzadniejszy, bo wózek to tam wózek Ale fotelik to kwestia bezpieczeństwa.
My mamy spacerówke joie po córce, zakupie do niej gondole i po kłopocie.
Przy córce mieliśmy początkowo wózek 3w1 używany, bez problemu jeśli chodzi o stan techniczny/czystość, Ale wiaodmo najlepiej umówić się na oglądanie.
Fakt że nie polecam tych wózków bo faktycznie spacerówka jest ogromna zazwyczaj i nieporeczna i i tak kupije sie potem "zwykla "spacerowke,no i jak już któraś z Was pisała te foteliki-nosidla sa watpliwej jakosci , sami takie mieliśmy, ale nauczeni doświadczeniem obiecalismy sobie z mężem ze przy drugim zainwestujemy w jakiś porzadniejszy, bo wózek to tam wózek Ale fotelik to kwestia bezpieczeństwa.
Paulina.zen
Ja 13tydz A od kilku dni noszę ciążowe jeansy /mam z pierwszej ciazy/, jakoś bardziej mnie teraz wszystko uwiera i przeszkadza,A brzuch też myślę że większy Niz przy pierwszej ,wtedy jakoś zaczęło być widać na 4.5 miesiąca
Ja już mam brzuchol jak w 5-6 miesiącu
Co do aktywności tutaj to staram się Wam odpowiadać jak tylko coś się pojawi także zaglądajcie
Czesc dziewczyny Jestem nowa i pierwszy raz na forum 12 tydzien i 4 dni. Mieszkam w Australii ale bardzo mi teskno za krajem i wole rozmawiac po polsku z polskimi mamusiami Jak znoscie wasze ciaze? Ja nie najlepiej bo mam 37 lat i to drugie dziecko po 12 latach przerwy......ciezko sie przyzwyczaic do tej niespodzianki.....upaly tez nie ulatwiaja...... Pozdrowienia dla wszystkich lipcowych mam
Paulina.zen
Czesc dziewczyny Jestem nowa i pierwszy raz na forum 12 tydzien i 4 dni. Mieszkam w Australii ale bardzo mi teskno za krajem i wole rozmawiac po polsku z polskimi mamusiami Jak znoscie wasze ciaze? Ja nie najlepiej bo mam 37 lat i to drugie dziecko po 12 latach przerwy......ciezko sie przyzwyczaic do tej niespodzianki.....upaly tez nie ulatwiaja...... Pozdrowienia dla wszystkich lipcowych mam
Hej Kochana
Ooo z taka nastolatka to będzie Ci lepiej niż z młodszym. Wiem sama po sobie.
Jak tam sytuacja u Was z tymi pożarami ???
reklama
Dzola83
Witamy, witamyCzesc dziewczyny Jestem nowa i pierwszy raz na forum 12 tydzien i 4 dni. Mieszkam w Australii ale bardzo mi teskno za krajem i wole rozmawiac po polsku z polskimi mamusiami Jak znoscie wasze ciaze? Ja nie najlepiej bo mam 37 lat i to drugie dziecko po 12 latach przerwy......ciezko sie przyzwyczaic do tej niespodzianki.....upaly tez nie ulatwiaja...... Pozdrowienia dla wszystkich lipcowych mam