reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Jestem po usg prenatalnym okazało się że będzie jednak chłopak [emoji5] wszystko w porządku. Czekamy na wynik pappa .Zobacz załącznik 1067325
piekny bobo! gratulacje! duzo zdrowka dla Ciebie mamusiu i synka! u mnie na prenatalnych pan doktor powiedzial, ze tez mysli ze chlopczyk ale zebym do serca tego jeszcze sobie nie brala. moj P. za to juz oszalal z radosci :D

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki mam pytanie... czy rozgladacie sie juz powoli za wozkami? 3w1? 2w1? moze ktoras mamusia ma juz jakies doswiadczenia i zechce polecic jakies wozeczki dla bobasow...

dziewczynki mam pytanie... czy rozgladacie sie juz powoli za wozkami? 3w1? 2w1? moze ktoras mamusia ma juz jakies doswiadczenia i zechce polecic jakies wozeczki dla bobasow...

Kochana jak wózek to tylko 2w1 , te 3 w 1 maja bardzo kiepskie te nosidełka.
Ja w drugiej ciąży kupowałam używany wózek na rzecz porządnego fotelika.
Teraz mamy już upatrzony , ale ciagle myślimy nad kolorem gondoli

Kochana jak wózek to tylko 2w1 , te 3 w 1 maja bardzo kiepskie te nosidełka.
Ja w drugiej ciąży kupowałam używany wózek na rzecz porządnego fotelika.
Teraz mamy już upatrzony , ale ciagle myślimy nad kolorem gondoli
no wlasnie slyszalam wiele takich opinii, ze te foteliki z kompletow 3w1 nie sa najlepszej jakosci. a fotelik polecasz jakis konkretny? kurcze najpierw marzylam o dzidzi, teraz jak marzenie sie spelnia to dostaje fiola na punkcie przegladania wozkow i lozeczek. to moje pierwsze dziecko wiec tym bardziej panikuje martwiac sie, zebysmy wybrali wszystko co bedzie najlepsze dla maluszka :D

My również kupujemy 2w1, jak napisała Paulina w zestawach dodają kiepski fotelik. W naszym przypadku wózek to Tutis Aero, fotelik z bazą kupujemy oddzielnie i na chwilę obecną to Cybex Aton M I-Size z bazą 😉

Moja córcia miała wózek używany, nie było z nim kłopotu. Grunt to pojechać, zobaczyć osobiście, sprawdzić zawieszenie, stan techniczny itd. Różnie z tym bywa... Teraz zdecydowaliśmy się na nowy, przede wszystkim ze względu na gwarancje

Ale dzidziula :) super którzy tydzień ?
12+3 Dzięki [emoji5]
piekny bobo! gratulacje! duzo zdrowka dla Ciebie mamusiu i synka! u mnie na prenatalnych pan doktor powiedzial, ze tez mysli ze chlopczyk ale zebym do serca tego jeszcze sobie nie brala. moj P. za to juz oszalal z radosci :D
Zobaczymy [emoji5] W pierwszej ciąży też w 12 tyg dr stwierdził , że będzie chłopczyk i się potwierdziło [emoji5]

reklama
Jeśli chodzi o wozki, ostatnio zastanawiałam się także nad używanym. Jest to moja pierwsza ciąża, z niemowlętami styczności praktycznie nie miałam, więc jestem zielona :)
Co myślicie o kupnie używanego, na co szczególnie zwracać uwagę?
u mnie tez pierwszy dzidzius. narazie kierujemy sie tym, zeby kola byly duze, pompowane, z przodu skretne z mozliwoscia blokady do jazdy na wprost. duzo jezdzimy zwiedzjac rozne zakamarki wiec chcielibysmy zeby mial dobra amortyzacje. niestety nie bede ukrywac, ze ograniczaja nas troche finanse i najzwyczajniej w swiecie nie stac nas na wozek za kilka tysiecy zlotych.

Do góry