reklama
Niebieska_kredka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Bardzo się cieszę, że Was znalazłam, bo to moja pierwsza ciąża, więc fajnie będzie powymieniać doświadczenia! U mnie dzisiaj 13+4, dokładnie tak samo jak u mojej przedmówczyni
Miałam już badania prenatalne, wszystko wyszło dobrze, podobno maleństwo wygląda bardziej na chłopca
Widzę, że przenosicie się na forum zamknięte, wiec i ja chętnie dołączę jeśli mnie przygarniecie
Cudownego dnia wszystkim
Miałam już badania prenatalne, wszystko wyszło dobrze, podobno maleństwo wygląda bardziej na chłopca
Widzę, że przenosicie się na forum zamknięte, wiec i ja chętnie dołączę jeśli mnie przygarniecie
Cudownego dnia wszystkim
Chwalę się, że dzisiaj byliśmy na genetycznych i dzidzia w pełni zdrowa. Byc moze chlop, ale dzidzia wstydliwa i sie zaslaniala. Z Pappa celowo zrezygnowaliśmy. Lekarka trochę zaniepokojona jedynie długością szyjki macicy - że niby w dolnej normie i kazała się zgłosić do lekarza prowadzącego w przyszłym tygodniu. Póki co nie panikuje, tylko sie oszczedzam
@Kazumi, sprawdzilabys proszę moj dostęp do wątku zamkniętego? Coś u mnie nie działa..
@Kazumi, sprawdzilabys proszę moj dostęp do wątku zamkniętego? Coś u mnie nie działa..
Załączniki
Jutro mam badania prenatalne, trochę się denerwuje ale staram się być dobrej myśli. Mam też cichą nadzieje, że może poznam już płeć maleństwa. Nie wiem dlaczego ale od początku ciąży mam wielkie wewnętrzne przeczucie (prawie, że graniczące z pewnością), że będę mieć chłopca. Nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło ale tak jakoś mam, więc jak się okaże, że to jednak dziewczynka to będę bardzo zdziwiona, choć cieszyć będę się tak samo jak z syna, ważne żeby było zdrowe.
reklama