reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
@Kazumi wcale nie głupie ja mam to samo . Ja mdleje od razu 🤷🏻‍♂️🤦‍♀️
Ja pamietam jak za dzieciaka trafiłam w nocy do szpitala oni mi wenflon zakładają a ja mdleje 🙈 z rana była jakas inna zmiana i nie zdążyłam im powiedzieć, pobierają mi krew na siedząco a ja odlot a oni wszyscy tam w panikę co się dzieje 😅 ale u mnie przygody z omdleniem są częste, zdażyło mi się nawet u fryzjera zemdleć i to nie od zapachu, bo sama z zawodu jestem fryzjerka wiec do zapachu farb itp byłam przyzwyczajona 😂🤷🏼‍♀️

Na widok krwi czy igły robi mi się mega słabo ale nie zdarzyło mi się zemdleć póki co [emoji1787] Mam słaby próg bólu, panikara ze mnie i panicznie boję się porodu ... [emoji16]

Też jestem panikarą i pobrań krwi się boje bo zdarzyłyi się odloty 😂 ale przy znieczuleniu jakoś o tym nie myślałam nawet nie widziałam igły ani nic bo kazali mi wygiąć kręgosłup znaczy nachylić się do przodu jak najbardziej dam radę więc na tym byłam skupiona a nie na igle 😂

@Paulina.zen @Wiki99r - to ciąża i poród to dla Was niezłe wyzwanie. Mnóstwo badań i szpital :o
Ja jeszcze nigdy nie zemdlałam, ale bardzo nie lubię tego wkłuwania :/
Poród nie 😂😂😂 właśnie nie wiem od czego to jest zależne. Bo jak nie byłam w ciąży to jakiekolwiek badanie to mdlenie a w ciąży jakiś dyskomfort lekki jest ale do opanowania .
I tak jak np nie cierpię patrec na jakieś zabiegi nakłucia na cię tak moich marzeniem jest pracować z nieboszczykami 🤷🏻‍♂️

Ja do cesarki mialam narkoze ( w sumie nie wiem czemu) a igly tez niestety sie boje bardzo. Do tego mam jakies dziwne zyly bo na prawej rece zawsze jest problemz pobraniem krwi bo sie wkluc nie umia a w lewej tylko jedna zylka sie nadaje. Juz widze jak mnie beda kluli 3 razy przy badniu na glukoze w ta jedna rękę😔

reklama
Ja już miałam tak często w swoim życiu omdlenia, serio nawet podczas każdej jednej miesiączki 🙄 że nauczyłam się je „kontrolować” i reagować zanim zemdleje, co jest mega dziwne z drugiej strony że przy każdej pierdole mdleje bo próg bólu mam tak wysoki ze nie czułam bólu pękniętej ręki, tylko lekki dyskomfort 🙈🤷🏼‍♀️

Do góry