Paulina.zen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to znieczulenie przy cesarce może jakimś sposobem nie zadziałać? Nie wiem źle podadzą biorą skalpel, antmty wszystko czujesz? Czy raczej to nie jest możliwe?
Ja pamietam jak za dzieciaka trafiłam w nocy do szpitala oni mi wenflon zakładają a ja mdleje z rana była jakas inna zmiana i nie zdążyłam im powiedzieć, pobierają mi krew na siedząco a ja odlot a oni wszyscy tam w panikę co się dzieje ale u mnie przygody z omdleniem są częste, zdażyło mi się nawet u fryzjera zemdleć i to nie od zapachu, bo sama z zawodu jestem fryzjerka wiec do zapachu farb itp byłam przyzwyczajona@Kazumi wcale nie głupie ja mam to samo . Ja mdleje od razu
Poród nie właśnie nie wiem od czego to jest zależne. Bo jak nie byłam w ciąży to jakiekolwiek badanie to mdlenie a w ciąży jakiś dyskomfort lekki jest ale do opanowania .@Paulina.zen @Wiki99r - to ciąża i poród to dla Was niezłe wyzwanie. Mnóstwo badań i szpital
Ja jeszcze nigdy nie zemdlałam, ale bardzo nie lubię tego wkłuwania :/