reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Na 15.30.
Poka pazurki.
Na obiad pierogi z garmażerki.

U nas wczoraj były pierogi z garmażerki. Ale dzisiaj bym zjadła placka po węgiersku
IMG_6554.JPG

reklama
O jakie ładne, normalne a nie 15 centymetrowe szpony do trzymanie się na grzędzie albo grzebania w ziemi.
To chyba pierwsze robione paznokcie które mi się podobają. Moje koleżanki robią szpongi takie że strach podchodzić jak gestykuluja ;)

O jakie ładne, normalne a nie 15 centymetrowe szpony do trzymanie się na grzędzie albo grzebania w ziemi.
To chyba pierwsze robione paznokcie które mi się podobają. Moje koleżanki robią szpongi takie że strach podchodzić jak gestykuluja ;)

Ja podziwiam jak ktoś ma takie szpony 🤣🤣🤣 weź tyłek sobie tym podetrzyj 🤪
Ja zawsze jeden kolor + mat , a ze święta to walnęłam czerwony :D

Ja raz zrobiłam sobie drugie do pracy. Myśle sobie Pani kierownik to co kuffffa nie mogę :D i na komputerze nie umiałam pisać [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry