reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Suri problem jest w tym ze opieka naprzemienna a i moja Jula lat 13 chce bardzo do ojca jeździć. U nas wyglada to tak pogmatwane , bo Julce tak wygodniej było ze dwa tygodnie jest u nas i dwa tygodnie u taty. Ciezkonjej zdecydować gdzie chciałaby być
Szczerze to sie nie dziwie, ze dziewczyna chce kontaktu z ojcem. Zaden Twoj partner, nawet dajacy jej gwiazdke z nieba nie zastapi jej wlasnego ojca. Moze miec dobre relacje z Twoim partnerem ale wiedzac, ze ojciec chodzi po swiecie, nadal bedzie do niego lgnac. Mialam podobnie jak rodzice sie rozwiedli...
Proponuje powazna rozmowe z ex mezem i ustaleniu w koncu konkretnych norm podczas spotkan.

reklama
IMG_8563.JPG
IMG_8565.JPG

Jestem mega glodnaaaaa :)

Szczerze to sie nie dziwie, ze dziewczyna chce kontaktu z ojcem. Zaden Twoj partner, nawet dajacy jej gwiazdke z nieba nie zastapi jej wlasnego ojca. Moze miec dobre relacje z Twoim partnerem ale wiedzac, ze ojciec chodzi po swiecie, nadal bedzie do niego lgnac. Mialam podobnie jak rodzice sie rozwiedli...
Proponuje powazna rozmowe z ex mezem i ustaleniu w koncu konkretnych norm podczas spotkan.

Dlatego nigdy nie zabraniałam kontaktów. No właśnie nie da się inaczej jak przez sąd. Bo mam zakaz kontaktowania się z nim . Jestem zablokowana. Dzwoni wtedy kiedy partnerka jest w pracy

Cześć dziewczyny, ja mam termin na 7.7 :) Właśnie dzisiaj mija mi 10 tc. Wszystko jest w porządku, tylko miałam wysokie TSH na początku (3,4), ale biorę Euthyrox75 i spadło :) Mam nadzieję, że już będzie tylko dobrze. Przed końcem roku chcę zrobić usg genetyczne i test PAPPa. Czy Wasi lekarze też Wam odradzają usg 3d/4d na prenatalnych? Mój jest strasznie przeciwny, bo podobno są badania, że może uszkadzać neurony dziecku :/

Kochana żadne usg nie jest szkodliwe dla dziecka [emoji4]

Kurde dziewczyny zarazilyscie mnie zawrotami głowy 😂 do tej pory ich nie miałam, wczoraj był temat zawrotów i dzisiaj sama mam helikopter leżąc 😂
Co do bólów brzucha jak na okres - u jednej to będzie normalne a u innej to będzie znaczyło coś złego. Moja przyjaciółka miała cały pierwszy trymestr i było ok, ja w tamtej ciąży miałam raz i wtedy zaczelam krwawić, wiec nie ma jednej zasady 😢

reklama
A kiedy zaczynacie kompletować wyprawkę? Bo to moja pierwsza ciąża i przyznam, że nie wiem kompletnie nic - nawet ile ciuszków trzeba kupić. Myślicie już o tym powoli, czy za wcześnie? Ja wczoraj oglądałam bodziaki na zalando i wszystko takie piękne, że mam już pełny koszyk :D

Do góry