Aniaania25
Fanka BB :)
Wy niektóre już po dwóch wizytach a ja w środę dopiero pierwsza wizytę będę miała i zaczynam się trochę stresować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wy niektóre już po dwóch wizytach a ja w środę dopiero pierwsza wizytę będę miała i zaczynam się trochę stresować
Ha ha tak w tej ciąży wyjątkowo szybko mój mózg zamienia się w pampersaA przestań nie masz czym coś ci dolega oprócz takich normalnych ciążowych rzeczy ?
jakbym teraz mogła wybrać inną rasę to bym wzięła jakąkolwiek inną. Ale nie mogę nic zmienić że względu na córkę, która. już pokochała biglice całym sercem i duszą.I tak was podziwiam .
To jest tak trudna i uparta rasa że teraz przy tych moich borderach to se myślę gdzie wtedy miałam głowę
Naprawdę ja teraz pracując z 2-3borderami na raz nauczę ich więcej niz pracując z jednym beaeglem .
Naprawdę podziwiam za cierpliwość
No To super tak się właśnie zastanawiałam jak po wizycie. Dobrze, że maluszek rośnieJuż po [emoji16] Za dwa tygodnie kolejna wizyta będziemy umawiać prenatalne. Maluch ma 2.28 cm, jestem w 8+5 wg pomiarów. Serduszko bije. Pojawił się niestety mięśniak. [emoji17]
No To super tak się właśnie zastanawiałam jak po wizycie. Dobrze, że maluszek rośnie
A z miesniakiem co dalej? Co mówił lekarz?
A nie myślałaś o tresurze? Są różne formy, indywidualne, grupowe, a przede wszystkim po zajęciach można ćwiczyć to wszystko w domu. Córka miałaby zajęcie, a pies może by się dał wreszcie okiełznać.jakbym teraz mogła wybrać inną rasę to bym wzięła jakąkolwiek inną. Ale nie mogę nic zmienić że względu na córkę, która. już pokochała biglice całym sercem i duszą.
Jak mnie wkurwia to ją wyganiam na podwórko, daje jej kość do gryzienia albo ją ździele smyczą po dupie raz na jakiś czas jak. już nie mam siły tłumaczyć i prosić.