reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
I tak was podziwiam .
To jest tak trudna i uparta rasa że teraz przy tych moich borderach to se myślę gdzie wtedy miałam głowę 😂
Naprawdę ja teraz pracując z 2-3borderami na raz nauczę ich więcej niz pracując z jednym beaeglem .
Naprawdę podziwiam za cierpliwość 😉
jakbym teraz mogła wybrać inną rasę to bym wzięła jakąkolwiek inną. Ale nie mogę nic zmienić że względu na córkę, która. już pokochała biglice całym sercem i duszą.
Jak mnie wkurwia to ją wyganiam na podwórko, daje jej kość do gryzienia albo ją ździele smyczą po dupie raz na jakiś czas jak. już nie mam siły tłumaczyć i prosić.

jakbym teraz mogła wybrać inną rasę to bym wzięła jakąkolwiek inną. Ale nie mogę nic zmienić że względu na córkę, która. już pokochała biglice całym sercem i duszą.
Jak mnie wkurwia to ją wyganiam na podwórko, daje jej kość do gryzienia albo ją ździele smyczą po dupie raz na jakiś czas jak. już nie mam siły tłumaczyć i prosić.
A nie myślałaś o tresurze? Są różne formy, indywidualne, grupowe, a przede wszystkim po zajęciach można ćwiczyć to wszystko w domu. Córka miałaby zajęcie, a pies może by się dał wreszcie okiełznać.
Takie domowe wychowywanie przy ciężkim charakterze psa jest zazwyczaj krótkotrwałe i złe nawyki wracają.

reklama
A ja pozdrawiam Was znad chińszczyzny 🤣 która chce??
IMG_6509.JPG

Do góry