reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

@karusia jak będziecie mieli ospę zgłoś się do mnie to Ci podpowiem co i jak . Bo młoda nie dawno miała i starsza w sumie. Tyle ze młoda przechodziła masakrycznie w sensie ilości i wielkości bablow. Na szczęście się nie drapała ale bardzo ja bolało
Jejku dziękuję, na pewno się odezwę. Martwię się o Dzieciaki, bo dopiero się wykurowaly i na pewno są oslabione

reklama
Ja zaczynam co wieczorna walkę z usypianem z moim dzieciem. Dajcie mi cierpliwości 🤪

I rak latam po tych stronach szukam ciul wie czego i znalazłam tak cudny fotelik samochodowy ze już wiem co kupię pierwsze 🤦‍♀️

Przedstawiam Wam moje całe 2cm dzidziusia!!!
Lekarz powiedział że teraz moim największym zmartwieniem jest toxo które właśnie przechodzę, ale mam być dobrej myśli, bo biorę antybiotyk i dzięki temu robię wszystko co możliwe żeby nie przekazać toxo dziecku. Dostałam skierowanie na patologie ciąży do Krakowa, mam jechać w przyszłym tygodniu. Tam dostanę skierowanie na bezpłatne badania prenatalne. Uff... Aż mi lepiej

Zdjęcie pierwsza klasa - idealnie uchwycony moment. Dzieciątko chyba ćwiczy pajacyki ;)
Jesteś w trakcie leczenia, więc wszystko jest na dobrej drodze. Dobrze, że szybko zareagowałaś. Dużo zdrówka dla Was!

Gratuluję! [emoji853]
Lekarz powiedział że teraz moim największym zmartwieniem jest toxo które właśnie przechodzę, ale mam być dobrej myśli, bo biorę antybiotyk i dzięki temu robię wszystko co możliwe żeby nie przekazać toxo dziecku. Dostałam skierowanie na patologie ciąży do Krakowa, mam jechać w przyszłym tygodniu. Tam dostanę skierowanie na bezpłatne badania prenatalne. Uff... Aż mi lepiejZobacz załącznik 1053538

reklama
Lekarz powiedział że teraz moim największym zmartwieniem jest toxo które właśnie przechodzę, ale mam być dobrej myśli, bo biorę antybiotyk i dzięki temu robię wszystko co możliwe żeby nie przekazać toxo dziecku. Dostałam skierowanie na patologie ciąży do Krakowa, mam jechać w przyszłym tygodniu. Tam dostanę skierowanie na bezpłatne badania prenatalne. Uff... Aż mi lepiej[ATTACH type="full"
Super zdjęcie 😍

Do góry