Bardzo mi przykro [emoji3525] trzymaj się [emoji3525]Ja już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł [emoji29][emoji22]
Dzięki dziewczyny za wsparcie i życzę Wam dużo pozytywnego myślenia [emoji3059]
reklama
Karusia18192
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo, trzymaj się cieplutkoJa już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł
Dzięki dziewczyny za wsparcie i życzę Wam dużo pozytywnego myślenia
takajedna_87
Trzymaj się [emoji22] Bardzo mi przykro.
Ja już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł [emoji29][emoji22]
Sylwuszka1989
Bardzo mi przykro. Dużo siły :*Ja już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł
Przykro mi. Z pewnymi rzeczami tak jest i cokolwiek byśmy nie myśleli i nie robili to one i tak się wydarzą.Ja już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł
Trzymaj się! Życzę Ci dużo siły i wsparcia osób bliskich.
Ja już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł [emoji29][emoji22]
Bardzo mi przykro [emoji3525] trzymam za Ciebie kciuki, jesteś silna dasz radę.
@Gusia2106 ja też mam o 16 wyrok, czy coś się pojawiło czy nie. Beta jest na granicy, ale bardzo wysokie. Wszystko rozstrzygnie USG
montek.87
Kochana mocno tule i wspolczuje. Wiem co przechodzisz-mialam podobnie... Calym sercem wspieram myslami. Trzymaj sie mocnoJa już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł [emoji29][emoji22]
Gusia 2106
Ja pierdziele Juukaa, serce mnie boli jak czytam to...Ja już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł
Jest mi bardzo przykro.
U mnie zobaczymy za 1.5h, ale nie mam również pewności....
reklama
Gusia 2106
Trzymam kciuki za Ciebie!