reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł [emoji29][emoji22]
Dzięki dziewczyny za wsparcie i życzę Wam dużo pozytywnego myślenia [emoji3059]
Bardzo mi przykro [emoji3525] trzymaj się [emoji3525]

reklama
Ja już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł 😓😢
Dzięki dziewczyny za wsparcie i życzę Wam dużo pozytywnego myślenia 🥰
Przykro mi. Z pewnymi rzeczami tak jest i cokolwiek byśmy nie myśleli i nie robili to one i tak się wydarzą.
Trzymaj się! Życzę Ci dużo siły i wsparcia osób bliskich.

Ja już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł [emoji29][emoji22]

Bardzo mi przykro [emoji3525] trzymam za Ciebie kciuki, jesteś silna dasz radę.

@Gusia2106 ja też mam o 16 wyrok, czy coś się pojawiło czy nie. Beta jest na granicy, ale bardzo wysokie. Wszystko rozstrzygnie USG

Kochana mocno tule i wspolczuje. Wiem co przechodzisz-mialam podobnie... Calym sercem wspieram myslami. Trzymaj sie mocno

Ja już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł 😓😢
Dzięki dziewczyny za wsparcie i życzę Wam dużo pozytywnego myślenia 🥰
Ja pierdziele Juukaa, serce mnie boli jak czytam to...
Jest mi bardzo przykro.
U mnie zobaczymy za 1.5h, ale nie mam również pewności....

reklama
Do góry