takajedna_87
Fanka BB :)
Machnij relację na żywo [emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gusia trzymam mocno kciuki o Ciebie i o twoja fasolkę na pewno będzie dobrze.Dzień dobry Kobitki
Jadę do pracy czytam wasze opowieści i aż mi się ryczeć chce...Biedne ale dzielne jesteście, jedna grupka a tyle smutnych opowieści...
Ciężka sprawa z tymi porodami.
Gratuluje Wam tyle siły !
U mnie dziś wyciszenie 100%. O 16 wszystko juz będzie jasne.
Miłego dnia kochane !
.
Bardzo mi przykro, trzymaj się kochanaJa już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł
Dzięki dziewczyny za wsparcie i życzę Wam dużo pozytywnego myślenia
Tak bardzo mi przykro. Nie ma słów które ukoily by ból .trzymaj sie kochanaJa już po wizycie i niestety dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie, serduszko nie bije a maluszek nawet nie urósł
Dzięki dziewczyny za wsparcie i życzę Wam dużo pozytywnego myślenia
Dopiero byloby zabawnie gdyby Gusia relacjonowala cala wizyte na forum [emoji1787]
Moja jutro i też mam stresa. Ciekawe ile mój fasolek urósłUwierz lub nie ale stresuję się jakby to moja wizyta była. Swoją mam w poniedziałek i pewnie jajko zniosę [emoji1787]