reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Tak wogole Wam powiem , ze dzisiaj sobie uświadomiłam ze bardzo dużo rzeczy mnie wzrusza. Poszłyśmy dzisiaj dekorować te pierniki i było uroczyste odpalenie choinki a ja ryczałem jak głupia. Wzruszyłam się ze moje dzieci pierniki dekorują ze ta choinka taka ładna 😂😂😂
Ale macie fajne przeżycia, ja muszę się koniecznie wybrać na jarmark bożonarodzeniowy, niech zaszczepi we mnie bakcyla świątecznego :)
Muszę znaleźć jakiś przepis na coś bo idę tez do teściowej :D

reklama
oj Paulina znam to. A. teraz to przechodzę samą siebie, bo wystarczy że popatrzę na córkę i się wzruszam jaka już jest duża, jak czas ucieka... ;(

Są tutaj dziewczyny z młodsza ciąża? Dzisiaj według okresu 5t5d, wg usg 4t4d widać tylko pęcherzyk 0.7cm, martwię się :(
Ja tak mam, z miesiączki powinien być już 9 tydzień a z usg 7, ale to przez to ze owulacja była później i przez to później doszło do zapłodnienia- tak mi tłumaczył lekarz. I mam dwa terminy porodu :)

Ale macie fajne przeżycia, ja muszę się koniecznie wybrać na jarmark bożonarodzeniowy, niech zaszczepi we mnie bakcyla świątecznego :)
Muszę znaleźć jakiś przepis na coś bo idę tez do teściowej :D
My jedziemy za tydzień do Wrocławia 🎄 ja bym szybko w Tobie zaszczepiła 😂😂😂
Zrob roladki z placków tortilli - szybko a ja to uwielbiam 😉

Potrzebujesz :
- placki tortilli
-serek topiony o smaku szynki
- rukola
-ulubiona wędlina

Placek cały smakujesz serkiem. Kładziesz na całym placku rukolę i na to kładziesz wędlinę. Zapijasz i kroisz w roladki i gotowe :)

My jedziemy za tydzień do Wrocławia 🎄 ja bym szybko w Tobie zaszczepiła 😂😂😂
Zrob roladki z placków tortilli - szybko a ja to uwielbiam 😉

Potrzebujesz :
- placki tortilli
-serek topiony o smaku szynki
- rukola
-ulubiona wędlina

Placek cały smakujesz serkiem. Kładziesz na całym placku rukolę i na to kładziesz wędlinę. Zapijasz i kroisz w roladki i gotowe :)
Pacz jaka Ty jesteś sprawna :D rach ciach i gotowe :D
Wymyśl mi coś jeszcze na wigilię żebym była gwiazda wieczoru :D i oczywiście przebiła szwagierkę :p

reklama
Do góry