reklama
Aniaania25
Fanka BB :)
Ja dziś ratowałam się amolem.Dziewczyny co na migrenowy ból głowy?
Bo nic nie miałam pod ręką oprócz ibupromu.
No i chwilę poleżeć w ciszy
Ale się nazarlam
Mięso mi się podchodzi ale ziemniaki i marchewka ,o matko taka porcje wtracilam jak moj maz prawie
Natalia198777
Teraz tylko apapDziewczyny co na migrenowy ból głowy?
cytrynk4
Pochwalę się takie pamiątkowe zdjęcie dziś dostałam, wg USG 8+6, serduszko bije jak szalone pierwszy raz słuchałam aż się popłakałam [emoji24][emoji16] wszystko z nami ok rutynowe badanie przed 10tc prawda że pięknie ? [emoji3059][emoji16]
Sylwuszka1989
Gratuluję bardzo bardzo takie wiadomości są cudownePochwalę się takie pamiątkowe zdjęcie dziś dostałam, wg USG 8+6, serduszko bije jak szalone pierwszy raz słuchałam aż się popłakałam [emoji24][emoji16] wszystko z nami ok rutynowe badanie przed 10tc prawda że pięknie ? [emoji3059][emoji16]Zobacz załącznik 1051409
Sylwuszka1989
Dzień dobry w sobotę
U mnie noc minęła średnio...nudził mnie ten brzuch znowu, nie ma dnia żebym to nie czuła. Też tak macie?
Obiad zaliczyłam u teściowej- pierogi i zupa pomidorowa przed chwilą najadłam się lodów kojtajlowych i aktualnie leżę pod kocem z synkiem i oglądamy Netflix.
Nic mi się nie chce...
Aaaa...I zaczęłam dziś wyciągać swiateczne dekoracje. Wiem, wiem...może to za wcześnie. Ale moje dziecko było takie happy
U mnie noc minęła średnio...nudził mnie ten brzuch znowu, nie ma dnia żebym to nie czuła. Też tak macie?
Obiad zaliczyłam u teściowej- pierogi i zupa pomidorowa przed chwilą najadłam się lodów kojtajlowych i aktualnie leżę pod kocem z synkiem i oglądamy Netflix.
Nic mi się nie chce...
Aaaa...I zaczęłam dziś wyciągać swiateczne dekoracje. Wiem, wiem...może to za wcześnie. Ale moje dziecko było takie happy
Pięknie, gratuluję!Pochwalę się takie pamiątkowe zdjęcie dziś dostałam, wg USG 8+6, serduszko bije jak szalone pierwszy raz słuchałam aż się popłakałam [emoji24][emoji16] wszystko z nami ok rutynowe badanie przed 10tc prawda że pięknie ? [emoji3059][emoji16]
reklama
Gusia 2106
Ja też leżakuje pół dnia tylko jemdzień dobry po raz drugi
po spacerze tak mnie trzeslo że musiałam się położyć pod kolderką