reklama
kasiunia2124
Fanka BB :)
Cześć wszystkie
Ja tez dlugo pospalam do 11 ale wstalam rano zawieść młodego do szkoly. Dzis mam bardzo wyczulony węch wszystko i wszystkich czuje
Dzis karminadle na obiad hihi czyli kotlety mielone.
Miłego dnia dla Was
Ja tez dlugo pospalam do 11 ale wstalam rano zawieść młodego do szkoly. Dzis mam bardzo wyczulony węch wszystko i wszystkich czuje
Dzis karminadle na obiad hihi czyli kotlety mielone.
Miłego dnia dla Was
Natalia198777
A bo ja Poznanianka ... inaczej kopytkaszagówki? a co to?
Natalia198777
A mi się właśnie wlecze.... u mnie 8 kończy się w niedzielę.. co do kopytek to jak się zostają pyrki z obiadu to po.co wyrzucaćKopytka! to zawsze dobry pomysł. wczoraj jadłam pyzy z mięsem z garmazerki. Uwielbiam iść na łatwiznę gdy mogę, trzeba. korzystac z ułatwień.
U mnie jutro kończy się 8 tydzień i zaczyna 8+
Swoją drogą ale. czas zapitala....
Kasiaparasia
To ja dziś zrobię kotleciki z kurczaka z ziemniaczkami buraczki i ogórki kiszone. Dużo ogórków. [emoji3][emoji3][emoji3] zaraz mi się moje zapasy skończą... a w tym roku narobiłam mega dużo soków z malin i jagód, dżemiki i ogórki kiszone, przeciery pomidorowe, keczupy i passaty. No jakbym wiedziała ze w ciąży będę ale to jednak ułatwia życie
reklama
Sylwuszka1989
Hehe, też bym nie wpadła na to co to te ciapy pierwsze słyszępyrki
Po mojemu kartofle
Przyjechała spod Warszawy znajoma, mówię jej Włóż ciapy, bo zimno od podłogi. To nie wiedziała co to ciapy. No tak mnie to rozbawilo. Jak można nie wiedzieć co to ciapy????
Ja z Małopolski i też mamy swoją gware. Idziemy na pole itp. Itd....
Ps. Która jest z Nowego Sącza? Przypomnij się