reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Limaa najważniejsze ze fasola rośnie :)

Gusia no wiesz, może ten Twój gin jest tych co „to jeszcze nie ciąża”... :/

Ja już się umylam i leżę w pizamie i szlafroku. Wypiłam mój śmierdzący eliksir i odrazu czuje jak mi brzuch rośnie. Normalnie będę na dwie strony walić... :(
Moje dziecko dostaje do głowy, od początku tygodnia kisi się w domu. Jutro trzeba będzie iść na spacer, koniecznie.
Mąż walczy z nową zmywarką, od 18:30...

Dobrej nocy
Spij dobrze
My przed chwila walczyliśmy z sąsiadem wywiercajacym dziura za dziura przez godzinę 😡

Tez już leżę , najedzona wypachniony oglądam ‚Przyjaciółki ‚

reklama
a ja dopiero wyszłam od corki, bo biglica zaczeła robić dziure w drzwiach pokojowych, no nie lubi pies sam siedzieć :(
Wieje u nas tak że aż gwiżdze na domu, wczoraj to mysłałm ze nam trampolina z podowrka odleciała.
Nie lubie takiej pogody, mówi sie ze to pogoda wisielców, bo w wietrzne dni najwiecej samobójców.
Do samobója mi daleko ale głowa to mnie boli coraz bardziej, mdłości naszczęscie przeszły po zjedzeniu zapiekanek na kolacje.
Czy ciąża was grzeje? mi już sie zaczyna robić gorąco, no ewidentnie brzuch mnie grzeje.

Mnie jeszcze nie grzeje. Ale w tamtej ciąży pamietam ze było mi mega gorąco mimo ze ja zmarzluch.

Kuzwa nos zatkany oszaleje!!! Czemu mnie to spotkało :(

a ja dopiero wyszłam od corki, bo biglica zaczeła robić dziure w drzwiach pokojowych, no nie lubi pies sam siedzieć :(
Wieje u nas tak że aż gwiżdze na domu, wczoraj to mysłałm ze nam trampolina z podowrka odleciała.
Nie lubie takiej pogody, mówi sie ze to pogoda wisielców, bo w wietrzne dni najwiecej samobójców.
Do samobója mi daleko ale głowa to mnie boli coraz bardziej, mdłości naszczęscie przeszły po zjedzeniu zapiekanek na kolacje.
Czy ciąża was grzeje? mi już sie zaczyna robić gorąco, no ewidentnie brzuch mnie grzeje.
[/QUO
Omi jest zimno zawsze. . . . nawet latem gdy plus 25 stopni taki typ... Mnie trochę mdli ale bardziej to mam zachwiania emocjonalne jestem rozbita smutna zła i nie wiem o co mi chodzi

mi jest zimno zawsze. . . . nawet latem gdy plus 25 stopni taki typ... Mnie trochę mdli ale bardziej to mam zachwiania emocjonalne jestem rozbita smutna zła i nie wiem o co mi chodzi

Ja pitole no nic nie mów z tym grzaniem gotuje się w nocy . Okno musi być otwarte

reklama
Ojej, mnie tez wszystko wkurza... co chwila bym płakała, momentami to się czuje jak jakaś walnięta i sama się zastanawiam czemu płakałam albo czemu się darlam 😂
A z tym grzaniem to Wam zazdroszczę ! Mi jest cały czas zimno... śpię pod gruba kołdra i jeszcze grubszym kocem... a przed ciaza mnie wszystko grzało 😂

Do góry