reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
bylam dzisiaj na kolejnej becie :) i mam wynikii
12.11- 10dpo beta 53
15.11 - 13dpo beta 178
18.11 - 16dpo beta 504
20.11 - 18dpo beta 1317

mam nadzieje zee bedzie dobrze :)
wizyta u gina 26 list o 11.00 :)
mam nadzieje ze zobacze duzy ladny pecherzyk :) na zarodek za wczesnie bo bedzie to dopiero 5t1d

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny. Co za noc... Jestem totalnie niewyspana... Nie mogłam w nocy spać. Budził mnie ból brzucha. I smak wymiocin w gardle. Jeszcze nie haftowałam... U nas w żłobku biegunka uroki pracy. Wstaje Młoda do zerówki sama do pracy. Spokojnego dnia dla wszystkich
Pracujesz w żłobku? Do kiedy zamierzasz chodzić do pracy? Ja pracuje w przedszkolu i już nie mogę doczekać się zwolnienia.

Znam ten stres za mną dwiw ciąże. Mam córkę a jedną ciążę poronilam, krwawienie miałam w Obu więc nie jest to jednoznaczne trzymam kciuki
Hej kobietki. U mnie krwawienie ustapilo po 1 dniu wiec dzis ide sprawdzic u polskiego ginekologa co sie stalo. Na pewno nie poronilam bo wiem jak wyglada poronienie samoistne. Boje sie cholernie ze moze to ciaza pozamaciczna, albo w bliznie po cesarce, ze znow zle sie rozwija (takie krwawienia mialam tylko przy bardzo zle rokujacych ciazach). Dzis dopiero 5+4 wiec zobaczymy co pan ginekolog na to. Nie mialam w planie tej wizyty ale nie mam wyjscia. Nie chce znow chodzic z martwa ciaza ponad miesiac czy dluzej. Trzymajcie kciuki co by nie bylo zeby bylo w miare ok.

no wiem :( ja swiruje teraz strasznie :(
polecialam z rana na bete tak mnie nerwy wziely :(
bo ze w ostatnich 5 ciazach do 16dpo byl juz widoczny spadek przyrostu a jak teraz pozniej ten przyrost bedzie lipny :( :( echh
Spokojnie, nie można tak panikowac ja wiem ze człowiek robi się swir po takich doświadczeniach ale trzeba oddychać

bylam dzisiaj na kolejnej becie :) i mam wynikii
12.11- 10dpo beta 53
15.11 - 13dpo beta 178
18.11 - 16dpo beta 504
20.11 - 18dpo beta 1317

mam nadzieje zee bedzie dobrze :)
wizyta u gina 26 list o 11.00 :)
mam nadzieje ze zobacze duzy ladny pecherzyk :) na zarodek za wczesnie bo bedzie to dopiero 5t1d
Zblizone do moich

reklama
Do góry