reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ale mam kolejny bezproduktywny dzień. Tez leżałam pod kocem ile się
Dało. Teraz jadłyśmy rosołek i zastanawiam się co mam zrobić na drugie... chyba pizze bo nie mam nawet za bardzo co innego.

reklama
no ja tak nie lubię, bo później taka rozbita chodzę, kawę teraz pije. Lubię rano wstać i gdzieś wyjść ale ze u mnie wyjście z domu zawsze łączy się z wydawaniem kasuy to wolę siedzieć w domu.
Po za tym w Lbn JELITOWKA [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
strach gdzieś lazic do ludzi
Skoro w Lbn jelitowka to zaraz dotrze i do Radzynia...

Haha Suri masz świętą racje :)
Właśnie się znowu położyłam bo mam mała awarie... wczoraj jak mój wyjeżdżał ze stara zmywarką to odkręcił rury odpływowe... No i jak się okazuje kolanko wychodziło z rury wspólnej od zlewozmywaka wiec mam jedna wielka pianę cieknącą pod blatem...
ale jakoś się tym nie przejmuje :) mam dwie ostatnie godziny laby wiec wykorzystam je na leżenie i jedzenie pizzy ;)

Haha Suri masz świętą racje :)
Właśnie się znowu położyłam bo mam mała awarie... wczoraj jak mój wyjeżdżał ze stara zmywarką to odkręcił rury odpływowe... No i jak się okazuje kolanko wychodziło z rury wspólnej od zlewozmywaka wiec mam jedna wielka pianę cieknącą pod blatem...
ale jakoś się tym nie przejmuje :) mam dwie ostatnie godziny laby wiec wykorzystam je na leżenie i jedzenie pizzy ;)
Zazdroszcze. Ja niestety zmuszona jestem robic za kierowce wlasnie przez najblizsze 2 godziny...

Montek nie ma czego zazdrościć. Później się zbieram do pracy i wrócę pozno a jestem przeziębiona i czuje się do d...y. Mój jest na mnie wkurzony, że idę, ze dziecko najważniejsze No ale muszę jechać
Bo już się umówiłam z babeczką ponad miesiąc temu i nie mogę przełożyć :(

Dziewczyny nie ogarniam co chwile logowania sie tu doprowadza mnie to do nerwow
Jestem u karoliny Rozumiem niektore tam sa i sie nie przedstAwia procz suri I tez ok

Pozdrawiam was wszyatkie ale majac Zakres obowiazkow plus czaty to za duzo wiec wybralam tylko grupe karoliny

Zycze nudnej ciazy u nas ok serce bije ciaza rozpaczeta i karta ciazy
IMG_3596.JPG

reklama
A mi sie dzis snilo, ze bylam na wizycie i dowiedzialam sie, ze serduszko bije ale przestanie bo tak slabo bije... :/ po prostu te koszmary to moje leki, bardzo sie boje tej pierwszej wizyty ale cierpliwie czekam do 2.12
Mam wielka nadzieje ze bedzie wszystko ok i mysle pozytywnie a pozniej przychodza takie mysli, ze skoro nam sie udalo za pierwszym razem to przeciez nie moze byc az tak kolorowo... :/

Zazdroszcze Wam tych drzemek, ja przy dwulatku za bardzo nie moge sobie na nie pozwolic bo jak on spi to akurat ogarniam dom, obiad itp. Jak koncze to akurat sie budzi.
Mam wrazenie, ze tylko chodze i sprzatam zabawki... Tez tak macie z dzieciakami?
Na wiosne bedziemy sie przeprowadzac to mu pochowam wiekszosc zabawek bo juz nie mam sily tego wiecznie zbierac :p

Wlasnie jem kisiel z... chipsami

Do góry