reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

No wlasnie w dolnych granicacj i to mnie troche martwi...Oczywiscie ze...nie [emoji1787] bylam juz na zakuopach w Biedronce i dopiero teraz odpoczywam [emoji846]
Ja tez dzisiaj odwiedziłam Biedronkę . Ale te zakupy to dla mnie jaka masakra była. Co regał to na wymioty mnie brało 🤷🏻‍♂️

Teraz wcinam kanapecKi z masełkiem i pomidorkiem. Zaraz zrobię sałatkę a na obiad ryż z kurakiem po chińsku 🤣

reklama
Hej dziewczyny :)
Jak samopoczucie? Ja zaraz zmykam na 12 do pracy, postaram się wtedy Was nadrobić.
Z rana zaliczyłam spacer, zrobiłam pyszny obiad, taka miałam ochotę, zjadłam i teraz znowu mi niedobrze. To jaki sens tu jeść, ja się pytam? Muli mnie strasznie.
Dziś mówię mężowi, że zaczynam właśnie 3 miesiąc i dziecko jest wielości winogrona , a on na to "rośnie córa" ;)
Jaki pewny co do płci, ciekawe. Bo ja jednak stawiam na 2 chlopca :)
Miłego i spokojnego dnia dla Was :*

Ja tez dzisiaj odwiedziłam Biedronkę . Ale te zakupy to dla mnie jaka masakra była. Co regał to na wymioty mnie brało [emoji2371]

Teraz wcinam kanapecKi z masełkiem i pomidorkiem. Zaraz zrobię sałatkę a na obiad ryż z kurakiem po chińsku [emoji1787]
Ja odgrzeje pomidorowke oraz salatke grecka zrobie

Hej dziewczyny :)
Jak samopoczucie? Ja zaraz zmykam na 12 do pracy, postaram się wtedy Was nadrobić.
Z rana zaliczyłam spacer, zrobiłam pyszny obiad, taka miałam ochotę, zjadłam i teraz znowu mi niedobrze. To jaki sens tu jeść, ja się pytam? Muli mnie strasznie.
Dziś mówię mężowi, że zaczynam właśnie 3 miesiąc i dziecko jest wielości winogrona , a on na to "rośnie córa" ;)
Jaki pewny co do płci, ciekawe. Bo ja jednak stawiam na 2 chlopca :)
Miłego i spokojnego dnia dla Was :*
Oooo jak słodko :) u nas na razie groszek 🤣🤣

Ale obstawiam dziewczynkę

Cześć dziewczyny
U mnie pakowanko ciąg dalszy, ale tak mi sie nie chce ze aż strach no ale mus to mus. Wczoraj nie zrobilam nic dzis przynajmniej 2 kartony spakuje :) zawsze cos ;)
Oj wiem co przeżywasz, zaliczyłam przeprowadzkę z remontem z lipcu. Cały czerwiec sama z dziećmi plus pakowanie, zakupy i cała reszta

ja to bym chciala miec jakies mocniejsze objawy ciazy :(
w tych udanych ciazach wymiotowalam od 6-7tc do 13tc codziennie ale juz z apetytem bylo zle duzo wczesniej
a w tych ostatnich ciazach objawow tyle co kot naplakal :(

Ile masz dzieciaczkow? [emoji6] Spokojnie, może jeszcze się zalapiesz na mocniejsze objawy [emoji28]
ja to bym chciala miec jakies mocniejsze objawy ciazy :(
w tych udanych ciazach wymiotowalam od 6-7tc do 13tc codziennie ale juz z apetytem bylo zle duzo wczesniej
a w tych ostatnich ciazach objawow tyle co kot naplakal :(

reklama
Do góry